Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ȘEDINȚĂ DE GUVERN

Ciolacu: Există potențial major pentru investiții americane

Premierul Marcel Ciolacu
Există potențial major pentru investiții americane, spune premierul Marcel Ciolacu. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

Premierul Marcel Ciolacu spune că în cadrul vizitei în SUA a reușit să seteze premisele pentru ca România să devină un hub de investiții. Anuțul a fost făcut în debutul ședinței de guvern de vineri, 8 decembrie.

 

 

 ”Facem azi ședință de Guvern după vizita desfășurată în Statele Unite, una extrem de importantă, deoarece am reușit, împreună cu colegii mei, să setăm premisele pentru ca România să devină un hub de investiții și suport logistic pentru marile proiecte americane din această regiune a Europei.”, a spus premierul Marcel Ciolacu în debutul ședinței de vuvern de vineri, 8 decembrie.

 

 

Potrivit șefului Executivului, există potențial pentru investiții americane în România.

”Există potențial major pentru investiții americane în domenii, precum energia și tehnologiile digitale, iar interesul strategic al Statelor Unite față de zona Mării Negre înseamnă și o șansă enormă de dezvoltare pentru portul Constanța.” a declarat premierul Marcel Ciolacu în debutul ședinței de guvern.

 

 

Pentru șaze zile, premierul Marcel Ciolacu s-a aflat într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, la Washington D.C. şi New York. Șeful Executivului a fost însoțit de  Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminiţa Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, şi Radu Oprea, ministrul Economiei.

 

Șeful Executivului s-a întâlnit cu secretarul de stat american Antony Blinken şi a avut întrevederi cu secretarul apărării, Lloyd Austin, şi cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, Jennifer Granholm.

 

CITEȘTE ȘI:

Premierul Ciolacu a plecat în SUA

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with