Image 1
Image 2

Ciolacu intervine în greva poștei: Cere soluții rapide sau demiterea directorului

Ciolacu intervine în greva poștei: Cere soluție rapidă sau demiterea Directorului
Premierul Marcel Ciolacu a cerut rezolvarea imediată a grevei de la Poșta Română, avertizând că întârzierea pensiilor va duce la demiterea directorului Valentin Ștefan, în timp ce poștașii solicită majorări salariale semnificative.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Marcel Ciolacu a intervenit în disputa de la Poșta Română, solicitând o soluționare urgentă a conflictului generat de greva generală a angajaților. Într-un apel clar la adresa managementului Poștei, inclusiv a directorului general Valentin Ștefan, Ciolacu a avertizat că întârzierea livrării pensiilor va avea ca rezultat schimbări semnificative în conducere.

 

 

În urma unei întâlniri cu Bogdan Ivan, ministrul PSD al Digitalizării, și cu Ștefan, premierul a transmis necesitatea rezolvării rapide a situației. „Am discutat cu domnul ministru și cu directorul. Le-am spus să abordeze problema cu maximă celeritate. În situația nefericită în care pensiile nu vor fi distribuite la timp din cauza grevei, sunt convins că directorul va trebui să-și asume responsabilitatea și să demisioneze”, a afirmat Ciolacu.

 

 

Greva angajaților de la Poșta Română a început luni, determinată de nemulțumiri legate de nivelul salarial insuficient. În semn de protest, aceștia au cerut liderilor politici, inclusiv lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, să ia act de dificultățile lor, exprimând că situația financiară dificilă i-a adus la limita suportabilității. Printre revendicările lor se numără o majorare salarială netă de 400 lei și o creștere a sporului de loialitate pentru cei cu vechime în cadrul instituției.

 

 

Această situație subliniază tensiunile din sectorul public și necesitatea unor soluții rapide și eficiente pentru asigurarea unui trai decent pentru angajați, în același timp garantând servicii esențiale cetățenilor, precum distribuția pensiilor.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns