Image 1
Image 2

POLITICĂ

Ciucă: Iulian Dumitrescu a demisionat din toate funcţiile pe care le ocupa

Vineri, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat din nou angajamentul partidului său față de statul de drept, afirmând că nu va împiedica justiția să-și urmeze cursul.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Liderul liberalilor a declarat că  prim-vicepre;edintele PNL, Iulian Dumitrescu, care este și președintele Consiliului Județean Prahova a demisionat din toate funcțiile din partid.

Partidul Naţional Liberal, ca de fiecare dată, nu a obstrucţionat şi nu va obstrucţiona Justiţia. Iar, în momentul în care s-a definitivat ziua de ieri şi am avut un comunicat al DNA, am stat de vorbă cu domnul Iulian Dumitrescu şi, ca de fiecare dată, pentru a evita prejudiciul de imagine adus partidului, domnul Iulian Dumitrescu a luat decizia să-şi dea demisia din toate funcţiile pe care le ocupa“, a afirmat Ciucă.

 

 

 

 

El a afirmat că nu are cunoștință despre detaliile dosarului lui Dumitrescu și că nu va comenta despre acesta, subliniind că investigația este în curs și că partidul va colabora cu autoritățile în acest sens.

“Nu ştiu ce este în dosar, nu comentez ce este în dosar, este o anchetă în derulare, motiv pentru care tot ceea ce ţine de punerea la dispoziţie a datelor şi informaţiilor pentru derularea întregului proces de investigare va fi pus la dispoziţie“, a adăugat liderul PNL.

 

 

 

 

 

Iulian Dumitrescu deţinea funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL, preşedinte al PNL Prahova și președinte al CJ Prahova.

Având în vedere existenţa dosarului în care DNA mi-a adus acuzaţiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”, a scris pe Facebook Iulian Dumitrescu.

Potrivit DNA, acesta este acuzat de comiterea infracțiunilor de de luare de mită și fals în declarații.

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI:Mai există o direcție comună PSD-PNL?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS PROTECȚIA CONSUMATORULUI

Ce probleme au găsit inspectorii la magazinele LIDL din Satu Mare

În ultimele zile 25-31 octombrie 2023, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) din RNV Cluj, prin intermediul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Satu Mare,...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now

EDUCAŢIE, BULGARIA

Profesorii vor primi bani mai mulţi

Bulgaria, ţară care în 2021 avea unele dintre cele mai mici salarii pentru profesori la nivelul UE, creşte nivelul acestora pe baza unei înţelegeri-cadru între guvern şi sindicate, în continuarea unei tendinţe care s-a făcut simţită în pofida crizei politice care a marcat în ultimii doi ani ţara.