Image 1
Image 2

COD ROŞU LA PETEA: Sătmărenii care se întorc în străinătate stau mult la ieşirea din ţară

Tiruri Vama Petea
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Traficul la Vama Petea este şi aglomerat şi la sfârşitul acestei săptămâni. Timpul de aşteptare pe sensul de ieşire, cu autoturismul, este de 90 de minute sâmbătă, 26 august 2023, în jurul orei 14:00.

De asemenea, şi la Urziceni timpul de aşteptare este de 90 de minute.

Vama Petea – Iesire 6 artere. Trafic intens, număr mare de autoturisme prezente pe sensul de ieşire.

Vama Urziceni – Iesire 4 artere.Trafic intens numar mare de autoturisme prezentate pe sensul de iesire.

Sătmărenii care se întorc la muncă în străinătate trebuie să aibă răbdare, mai ales pe această caniculă.

Ce spun poliţiştii de frontieră:

”Ca în fiecare sfârşit de săptămână se constată o creştere a valorilor de trafic în principalele puncte de trecere a frontierei, în mod special la graniţa cu Bulgaria şi Ungaria. Astfel, au fost dispuse măsuri pentru suplimentarea arterelor de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, respectiv de suplimentare a personalului.

Tot pentru fluidizarea traficului la graniţele României, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Române menţin permanent legătura cu autorităţile de frontieră din Ungaria si Bulgaria, pentru dispunerea unor măsuri comune astfel încât formalităţile de control să se deruleze cu operativitate.

Întrucât participanţii la trafic utilizează preponderent PTF Nădlac II şi PTF Petea, de la graniţa cu Ungaria, respectiv PTF Giurgiu, de la cea cu Bulgaria, recomandăm cetăţenilor să tranziteze şi prin celelalte puncte de frontieră existente la graniţă, astfel încât să se evite apariţia aglomerărilor.

Reamintim că, la graniţa cu Ungaria sunt operaţionale 12 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, iar la graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with