Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

AMENDĂ ÎN SATU MARE

Consilier local tras pe dreapta de poliţişti

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
Un cititor al cotidianului Informaţia Zilei ne spune că un autoturism alb a fost tras pe dreapta miercuri, 16 august 2023, la una dintre intrările în cartierul Micro 17.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ulterior am contactat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare. Ni s-a confirmat că în jurul orei 10.30 un autoturism a fost oprit de către un echipaj de poliţie. Şoferul acelei maşini a primit două sancţiuni, o amendă şi un avertisment, pentru că vorbea la telefon şi nu purta centura de siguranţă.

IPJ Satu Mare nu a putut să ne comunice numele şoferului, însă pe surse am aflat că la volan s-a aflat un consilier local al municipiului Satu Mare, Ştefan G., fost secretar general adjunct în Guvernul României.

Incidentul subliniază importanţa respectării regulilor de circulaţie, chiar şi pentru reprezentanţii comunităţii locale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUSACȚIUNE DE COLECTARE

Asociația Copacul Vieții a adunat 27 de tone de deșeuri electrice

Aproximativ 27 de tone de deșeuri electrice și electronice au fost colectate în municipiul Satu Mare, în numai 4 luni, cu concursul a cel puțin 50 de voluntari ai asociației Ecologice și Umanitare "Copacul Vieții".

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now