Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

DACĂ AU ÎNTRE 6 ȘI 15 ANI

Copiii nevoiași se pot înscrie la Centrul de Zi de pe strada Ostrovului

Centrul Multifuncțional Social de pe strada Ostrovului, aflat în subordinea Direcției de Asistență Socială Satu Mare, face înscrieri pentru copiii cu vârste între 6 și 15 ani, dacă provin din medii defavorizate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Instituția are o capacitate de 40 de locuri, și are menirea de a preveni abandonul familial, prin activități de îngrijire, educație, recreere, petrecere a timpului liber, socializare și consiliere psihologică și socială.

 

 

“Sunt așteptați să se înscrie copiii cu vârsta între 6 și 15 ani din familii aflate în situații vulnerabile.

Centrul de zi pentru copii din cadrul Centrul Multifuncțional Social Ostrovului, instituție aflată în subordinea Direcției de Asistență Socială Satu Mare, face în continuare înscrieri.

 

 

Cu o capacitate de 40 de locuri, centrul situat pe strada Uzinei nr. 28, zona Ostrovului, are ca scop principal prevenirea abandonului familial, instituționalizării și abandonului școlar al copiilor care sunt în situație de risc.

 

 

Pot beneficia de serviciile centrului copiii cu vârsta între 6 și 15 ani, cu domiciliul în municipiul Satu Mare.

Se asigură activități de îngrijire, educație, recreere, petrecere a timpului liber, socializare și consiliere psihologică și socială.

 

 

La centru le este oferit copiilor un mediu sigur și stimulant, cu activități educative și recreative menite să sprijine dezvoltarea lor”, se arată în anunțul făcut de reprezentanții instituției.

Înscrierea se face la sediul Centrului Multifuncțional de pe strada Ostrovului, iar informații suplimentare se pot obține la numărul 0771202514.

 

Citește și:

Moș Nicolae a venit pentru 119 copii de la Centrul de zi „Sfânta Tatiana”

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with