Image 1
Image 2

POLITICA UE

Corina Crețu, despre extremism

Europarlamentarul Corina Creţu consideră că anul 2024 va fi decisiv din punct de vedere electoral pentru viitorul României şi al Uniunii Europene
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

şi că politicienii pro-europeni trebuie să coopereze şi să se unească pentru apărarea proiectului european de valul extremismului.

 

 

“Anul 2024 este unul decisiv din punct de vedere electoral pentru viitorul României şi al Uniunii Europene. Românii vor fi chemaţi la urne de 4 ori pentru a-si alege viitorii lideri, iar la nivel european, 400 de milioane de cetăţeni îşi vor putea alege reprezentanţii în Parlamentul European (…) Totodată, alegerile europarlamentare reprezintă un test electoral semnificativ pentru alegători, deoarece vor contura politica la nivel continental.

 

Doresc să reiterez un semnal de alarmă privitor la ascensiunea partidelor extremiste şi populiste, ale căror lideri nu fac decât să se prezinte drept o soluţie de ultimă instanţă la soluţiile acestor perma-crize, profitând de pe urma nemulţumirii generale a populaţiei. Din păcate, în încercarea de a simula soluţii simple la probleme complicate, aceştia alimentează şi mai mult nemulţumirea populaţiei. Aşa cum am declarat în repetate rânduri, politicienii pro-europeni trebuie să se unească şi să coopereze pentru apărarea proiectului european de acest val periculos”, a arătat, Corina Creţu, pe Facebook.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with