Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Creşte oferta de legume în Piaţa Agroalimentară Carei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este cunoscut faptul că Piaţa Agroalimentară din Carei este mai animată la sfârşit de săptămână, în rest oferta producătorilor este modestă.

La fel de puţini sunt şi cumpărătorii pe parcursul săptămânii. Fermierii din localităţile limitrofe s-au obişnuit deja cu acest lucru, fapt acceptat unanim şi de cumpărători. La sfârşit de săptămână, careienii care au dorit să-şi cumpere produse proaspete la preţuri similare deja cu cele din marile magazine, inclusiv din vecinătatea pieţii, au preferat oferta producătorilor din Pişcolt, Sanislău, Tiream, ca să dăm doar câteva exemple.

Vă reţinem atenţia cu câteva din produsele scoase la vânzare în stare proaspătă şi preţurile de vânzare: cartofi 1,5 – 2 lei/kilogram, gulii 1,5 – 2,5 lei/bucată în funcţie de mărime, castraveţi 2 – 3 lei/kilogram, roşii autohtone 5 – 7 lei/kilogram, zarzavat 3 – 5 lei/legătură sau 4 – 5 lei/kilogram, ardei gras 5 – 7 lei/kilogram, varză albă 2 lei, vinete 5 lei/kilogram, ţelină 3 lei/bucată. Deficitară s-a dovedit în schimb oferta de fructe de sezon. Ne gândim aici la vişine, agrişe, afine, coacăze roşii şi negre, caise ş.a.

Se cuvine subliniat faptul că în oferta sfârşitului de săptămână a pieţei din Carei s-au mai remarcat: pui de găină 7 lei/bucată, pui de găină “zburaţi” 10 lei/bucată, gâşte “americane” – pui 25 de lei/bucată şi pui de iepure 20 de lei bucata.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS RECTIFICARE BUGETARĂ

Ce nemulțumiri au unii primari din Satu Mare

De ani de zile, a devenit o regulă ca, măcar în trimestrul trei al anului, să se procedeze la rectificare bugetară pozitivă, situaţie în care, bugetele locale mai aveau parte de sume în completarea celor avute la dispoziţie.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now