Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CSM va juca doar cu junioarele în meciul cu Volei Alba Blaj

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică, ora 13.00, în direct la DigiSport 1

voleiÎn ultima etapă a turului campionatului Diviziei A1 la volei feminin, CSM Satu Mare va întâlni, pe teren propriu, pe Volei Alba Blaj, echipă aflată pe locul 1 în clasament. Un meci important atât pentru sătmărence cât și pentru echipa din Blaj, meci care va fi televizat de canalul Digi Sport 1.

Având în vedere pozițiile celor două echipe în clasament, locul 1 pentru echipa vizitatoare, locul 7 pentru CSM, experiența competițională a celor două loturi, echipa din Blaj este favorită la obținerea victoriei. Dar, fără să exagerăm, putem spune că echipa din Blaj este câștigătoarea sigură a acestui meci. De ce? Pentru că, recent, în cadrul echipei sătmărene s-au petrecut câteva modificări importante, dar nu dintre cele mai bune. Astfel, echipa a fost părăsită de cele mai bune patru jucătoare, “stranierele” CSM-lui. Viktoria Dedkova și-a reziliat contractul, Ivana Zburova a părăsit echipa, iar nord americanele Alisson McCurdy și Alexis Mathews au plecat sâmbătă în SUA. De ce? Pentru că, așa cum am mai scris, conducerea clubului sătmărean nu a achitat slaraiile cuvenite celor patru jucătoare. O situație gravă asupra căreia vom reveni.

Dat fiind această situație antrenorul Adrian Pricop va fi nevoit să introducă în teren o echipă alcătuită aproape în totalitate din junioare. Caz în care echipa CSM-lui va fi “carne de tun” pentru Volei Alba Blaj.
Dar, fiind vorba de ultima etapă a turului, de faptul că la Satu Mare vine o echipă de talie continentală, ne așteptăm ca sala să fie plină de spectatori care să încurajeze echipa sătmăreană.

Antrenorul Adrian Pricop va miza în acest meci pe următoarele jucătoare: Adriana Matei, Beata Vajda, Alexandra Mișca, Angelica Podină, Diana Adamcsik, Alexandra Molnar, Denisa Mocar, Daniela Dobre.

Meciul CSM Satu Mare – Volei Alba Blaj se va disputa duminică, începând cu ora 13.00 și va fi arbitrat de cuplul M.Rus/N.Sârb, din Cluj șf0 i Săf0 laj. Programul etapei:
– CSM Satu Mare – Volei Alba-Blaj
– Unic Piatra Neamț – CSM Bucureșf0 ti (sâmbătă, ora 12.00, Digi Sport 2)
– CSM Târgoviște – CSM Lugoj
– Medicina Tg. Mureș – Dinamo București
– CS “U” Cluj – Penicilina Iași
– “U” Craiova – Știința Bacău (sâmbătă, ora 16.00, Digi Sport 2)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

Lasă un răspuns