Image 1
Image 2
Acasa

IFPLUS1 DECEMBRIE POLITIC

Cum au ilustrat politicienii sătmăreni Ziua Națională pe paginile de socializare?

Ce mesaje au transmis politicienii sătmăreni de Ziua Națională a României. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Ziua Națională a României a fost marcată în Parlament cu trei zile întârziere. Scandalul n-a lipsit nici de această dată. La ședința solemnă din plenul reunit al Parlamentului, Diana Șoșoacă a făcut scandal în timpul mesajului transmis de senatorul sătmărean Lorand Turos (UDMR) .

 

CITEȘTE ȘI:

Turos: Să ne concentrăm doar pe ce ne apropie

 

Unii parlamentari și-au exprimat gândurile și urările și pe paginile de socializare.

 

Președintele PNL, deputatul Adrian Cozma a evocat momentul înfăptuirii României Mari. Mesajul său a exprimat dorința ca Ziua Națională să reprezinte idealul unei Românii unite, prosperă și liberă.

”La 1 Dec se înfăptuia România Mare, moment pe care astăzi îl evocăm cu emoție și care ne duce cu gândul la marii oameni de stat pe care România i-a avut atunci și care au dat sens năzuințelor poporului român.

Au trecut 105 de ani, iar de mai bine de trei decenii națiunea română își reconstruiește unitatea și speranța.

Astăzi ziua de 1 Decembrie reprezintă idealul nostru, ca națiune, de a uniți într-o Românie prosperă și liberă.

La mulți ani români, la mulți ani România!”, a a scris deputatul PNL, Adrian Cozma pe pagina de Facebook. De asemenea, liderul liberalilor a postat mai multe fotografii, dar și videoclipuri.

 

Senatorul UDMR, Lorand Turos a transmis un mesaj de unitate și respect reciproc. Diversitatea culturală este o comoară care ne îmbogățește țara, spune senatorul sătmărtean.

”De 1 decembrie doresc să transmit un mesaj de unitate și respect reciproc.

Cred că împreună putem depăși orice obstacol și putem construi un viitor mai bun pentru toți, pentru această țară. Este esențial să privim spre viitor cu speranță și cooperare.

În această zi să ne amintim că diversitatea noastră culturală este o comoară care ne îmbogățește țara. Să lucrăm împreună pentru înțelegere și progres pentru toate comunitățile din România.

La mulți ani, tuturor locuitorilor acestei țări, indiferent de etnie sau limbă!” a transmis senator UDMR Lorand Turoș.

 

 

Iubirea pentru țară se arată prin lupta zilnică pentru binele ei, spune președintele USR Satu Mare, deputatul Radu Panait.

”La mulți ani, draga noastră Românie!

Haideți să ne onorăm țara nu doar astăzi, ci în fiecare zi. Să prețuim frumusețea naturii sale, generozitatea și calitatea umană a locuitorilor săi, simplitatea, hărnicia și căldura lor. Iubirea pentru țară se arată prin lupta zilnică pentru binele ei.” a transmis liderul USR Satu Mare.

În continuare deputatul a subliniat că a participat la ceremonii și depuneri de coroane.

 

 

O urare de la mulți ani le-a transmis sătmărenilor și deputatul PSD, Radu Cristescu.

 

”La mulți ani , dragi SĂTMĂRENI!

La mulți ani , ROMÂNIA ! ” a scris Radu Cristescu.

El a postat și un citat din Petre Țuțea.

“Românilor, nu vă mai alegeţi conducători care nu-şi iubesc ţara!”

 

 

În contrast, deputatul UDMR Nagy Szabolcs a ales să nu transmită niciun mesaj de Ziua Națională, în timp ce deputatul UDMR Magyar Lorand a preferat să evidențieze Târgul de Crăciun din Satu Mare și să îl felicite pe primarul Gabor Kereskenyi.

 

 

Mesajele parlamentarilor sătmăreni reflectă diversitatea opiniilor și abordărilor, subliniind totodată necesitatea colaborării și a îndrumării țării către progres și bunăstare pentru toți cetățenii săi.

 

Citește și

Întâlnire PSD – UDMR la Prefectura Satu Mare! S-a vorbit doar despre 1 Decembrie?

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS TOPUL FIRMELOR PRIVATE

Iohannis: Știu că măsurile fiscale recent adoptate nu au fost bine primite de mediul de afaceri

Munca și performanțele dumneavoastră sunt extrem de importante pentru dezvoltarea noastră economică, le-a transmis președintele României...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now