Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

POVESTEA CRIMINALULUI PRINS

De ce și-a omorât iubita sătmăreanul criminal care a evadat din București?

De ce și-a omorât iubita sătmăreanul criminal care a evadat din București?
Iată ce a transmis IPJ Bihor: "La data 10 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliției Municipiului Oradea,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

… împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Satu Mare, urmărit național. Acesta fusese încarcerat în cadrul Penitenciarului București Rahova, iar la data de 9 aprilie a.c., în timp ce se afla sub escortă, la o clinică din București, în vederea unui consult medical, a deschis ușa ambulanței, care se afla staționată în apropierea clinicii și a fugit. (…)
Poliția din Bihor îi mulțumește pe această cale cetățeanului, pentru spiritul civic demonstrat”, au precizat dimineață polițiștii, după capturarea deținutului periculos.

 

Material din Informația Zilei- 19 iulie 2017

 

 

Redăm în continuare materialul despre crimă scris de Stela Cădar și publicat în Informația Zilei din 19 iulie 2017.
Un tânăr de 27 de ani din Satu Mare a fost reținut de polițiști după ce și-a omorât concubina în vârstă de 46 de ani. Crima a fost comisă pe fondul geloziei, iar polițiștii sătmăreni au fost alertați de Interpol, după ce aparținătorii femeii au alertat autoritățile din Germania.
Victima este cetățean german și a fost omorâtă în noaptea de 13 spre 14 iulie, însă cadavrul a fost descoperit abia în seara zilei de luni, 17 iulie. Marți, 18 iulie, acuzat de comiterea infracțiunii de omor, tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Omorul a fost comis pe drumul Careiului

 

Cei doi aveau o relație de concubinaj. Acest lucru rezultă din relatările apropiaților, iar în noaptea de 13 spre 14 iulie se întorceau din Timișoara. Pe drumul Careiului, din municipiul Satu Mare, rezultă că tânărul a omorât-o pe femeie.
“În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt: În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul Meszaros Zsombor, prin loviri repetate cu pumnul și cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J. – cetățean german, cu care avea o relație apropiată. Infracțiunea de omor a fost săvârșită pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în mașina aparținând persoanei decedate”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției Informația Zilei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

A ascuns cadavrul în portbagaj

 

 

După ce și-a omorât iubita cu pumnii, tânărul i-a ascuns cadavrul în portbagajul mașinii apoi a abandonat autoturismul sub pasarela de lângă Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare. După ce în 13 iulie au pierdut legătura cu femeia, aparținătorii acesteia din Germania au alertat autoritățile din țara lor. Autoritățile germane au alertat Poliția din România, furnizând informații atât despre femeie cât și legate de autoturismul ei. Astfel, oamenii legii sătmăreni au pornit în căutarea mașinii.
“Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul Meszaros Zsombor în portbagaj iar mașina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii și Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a și fost găsită de organele de anchetă în s eara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariția victimei de aparținătorii acesteia”, mai precizează sursa citată.

Criminalul a fost găsit acasă

 

 

După ce au găsit cadavrul, oamenii legii au pornit în căutarea autorului. Astfel au ajuns la tânăr. Meszaros Zsombor a fost găsit de polițiști la locul de domiciliu. ~n ciuda probelor administrate în cauză, tânărul nu colaborează cu polițiștii, neagă comiterea faptei. Cu toate acestea oamenii legii au reușit să stabilească faptul că cei doi se întorceau cu mașina de la Timișoara, iar omorul a fost comis pe fondul geloziei.
~n anchetarea acestui caz, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sprijiniți de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. “Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul Meszaros Zsombor. Prin ordonanța din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Meszaros Zsombor, pentru săvârșirea infracțiunii de omor”, mai precizează sursa citată.
Mai exact din cercetările efectuate de anchetatori rezultă că femeia ar fi primit un mesaj pe telefonul mobil. Furios că aceasta n-a vrut să-i arate mesajul, tânărul a luat-o la pumni. A bătut-o până a omorât-o.
Marți, 18 iulie, Meszaros Zsombor a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă. Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Implementare sistem fotovoltaic de 260 kW

Anunț finalizare implementare proiect

Implementare sistem fotovoltaic de 260 kW

SC METAMOB SRL, cu sediul în : str. Aurel-Vlaicu, nr. 102-106, Municipiul Satu Mare, jud. Satu Mare, cod postal 440122, România, anunta finalizarea proiectului cu titlul „Implementare sistem fotovoltaic de 260 kW”, co-finanțat prin Fondul de Coeziune, Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 11: