Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

MOMENT IMPORTANT

Dezvelirea busturilor medicilor Ștefan și Ileana Estan la Turț

În localitatea Turț a avut loc un moment important pentru întreaga comunitate din comuna din Țara Oașului, dar nu numai.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Evenimentul este unul semnificativ pentru toți oșenii care au avut parte de serviciile medicale oferite de medicii Ștefan și Ileana Estan.

 

Prin munca și implicarea autorităților locale, a familiei, dar și a inițiatorilor acestui proiect, a fost posibilă dezvelirea busturilor dedicate celor două cadre medicale.

 

Au activat în domeniul sănătății timp de 45 de ani, dedicându-se cu devotament și dragoste meseriei pe care au ales-o, precum și tuturor celor aflați în nevoie.

 

 

La momentul inaugurării au fost prezenți zeci de localnici, reprezentanții autorităților locale precum primarul Ioan Irimie, viceprimarul Vasile Filimon, consilieri locali, precum și părintele Sergiu Tămaș, respectiv consilieri parohiali.

 

 

Pentru ca dezvelirea bustului să fie posibilă, un aport important l-a avut și fiul satului Ioan Țârtiu, căruia i s-au adus numeroase mulțumiri din partea autorităților locale, dar în special din partea primarului Ioan Irime.

 

 

“Comunitatea noastră a avut parte de un moment deosebit azi. Am participat la ceremonia de dezvelire a busturilor celor care au fost Ștefan și Ileana Estan, fiind prezente autoritățile locale, familia și inițiatorii acestui proiect.

 

 

Ștefan și Ileana Estan au slujit cu o dragoste jertfelnică oamenii din această comunitate timp de 45 de ani, în cel mai important domeniu de activitate, și anume Sănătatea.

 

 

 

 

Se aduc mulțumiri tuturor celor care au făcut posibil acest proiect, inițiatorii, familia, sponsori și cu deosebit respect domnului Țârtiu Ioan, care și-a adus aportul într-un mod deosebit la realizarea acestui proiect.

 

 

Mult respect!

Mii de mulțumirii tuturor!”, a declarat primarul Ioan Irimie, la momentul dezvelirii busturilor.

 

Citește și:

 

Dezvelirea bustului lui Dariu Pop în faţa Inspectoratului Şcolar

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with