Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PERFORMANȚĂ PESTE HOTARE

Diplomă de excelență pentru Inedit, oferită de Prefectura Satu Mare

Diplomă de excelență pentru Inedit, oferită de Prefectura Satu Mare
Moment special în sala mică de ședințe a Instituției Prefectului județul Satu Mare. Prefectul Radu Roca i-a oferit o diplomă de excelență Sorinei Tulan, antreprenor de succes, cea care la finalul lunii februarie a reprezentat cu firma pe care o conduce, România la un eveniment în China.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Colecția Etnoglam este realizată de echipa Inedit și designerul vestimentar Zsolt Popa și e inspirată din Țara Oașului. Aceasta vorbește despre dragoste, tradiții și culoare, adaptată timpurilor cosmopolite și a fost foarte bine primită de publicul prezent la Beijing.

 

 

Evenimentul monden a fost organizat de Institutul Cultural Român, la care au mai participat îndrăgiții artiști Gheorghe Turda, Dan Helciug și Georgiana Pană și a fost moderat de realizatoarea TVR, Marina Almășan.

 

 

Am dorit ca în această dimineață, fiind și cu o zi înainte de 8 martie, ziua în care le sărbătorim și le onorăm pe toate femeile din viața noastră să o avem alături pe doamna Sorina Tulan.

O femeie de 10 așa cum cunoscuta realizatoare TVR, Marina Almășan, a numit-o pe Sorina după numele emisiunii TVR.

 

 

Felicitări nu doar pentru ce ați făcut pentru România și pentru județul Satu Mare în China la sfârșitul lui februarie… felicitări pentru că ați demonstrat că ați dus la un nivel mondial tradiția industriei textile cu care Satu Mare se mândrește de zeci de ani.”, a declarat prefectul Radu Roca, în cadrul conferinței de joi, 7 martie.

 

Citește și:

EVENIMENT LA SATU MARE: Expo Industry a oferit 4 zile inedite

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns