Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

TRAGEDIE ÎN FOTBAL

Mattia Giani, fotbalistul de 26 de ani, moare pe teren din cauza unui infarct

Mattia Giani, fotbalistul de 26 de ani, moare pe teren din cauza unui infarct
În același timp, duminică după-amiază, colegul său de echipă de la Roma, Evan Ndicka, s-a prăbușit și el în timpul meciului din Serie A cu Udinese
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

 

Luni dimineață, o tragedie a lovit lumea fotbalului, când Mattia Giani, în vârstă de 26 de ani, a suferit un infarct fatal pe terenul de fotbal. Duminică, la aproximativ douăzeci de minute de la începutul meciului dintre Castelfiorentino United, echipa lui Giani, și Lanciotto Campi, acesta și-a cuprins pieptul și a căzut la pământ. Din păcate, fotbalistul a fost declarat decedat luni dimineață la spitalul Careggi.

 

Mattia Giani s-a născut în Empoli și locuia în Ponte a Egola, în comuna San Miniato, din provincia Pisa. Cariera sa în fotbal a debutat la academia lui Empoli, continuând apoi la echipe precum Pisa, Ponsacco, Cascina, Tuttocuoio, Grosseto și Real Forte Querceta, până când a ajuns la Castelfiorentino în 2022.

 

 

Într-o coincidență tragică, fratele lui Mattia Giani, Elia, este logodit cu Arianna Mancini, sora fundașului echipei Roma, Gianluca Mancini. Acesta din urmă și-a exprimat condoleanțele pe rețelele de socializare, postând o imagine cu ei doi pe plajă, însoțită de mesajul “Ciao Matti”.

 

 

În același timp, duminică după-amiază, colegul său de echipă de la Roma, Evan Ndicka, s-a prăbușit și el în timpul meciului din Serie A cu Udinese, fapt care a dus la suspendarea ulterioară a partidei. Napoli a fost printre cluburile care au transmis condoleanțe familiei lui Giani, exprimându-și solidaritatea prin intermediul unui tweet.

 

CITEȘTE ȘIFotbalistul Ilie Balaci a fost înmormântat ieri cu onoruri militare

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with