Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update: DNA face percheziţii la sediul IPJ Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Update:14:00 Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor au fost efectuate percheziţii la mai mulţi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din IPJ Satu Mare, condus de comisar şef de poliţie Mircea Roman. În plus anchetatorii au descins şi la locuinţele chestorului Tăut.

11:40 Ancheta procurorilor nu-l vizează pe comisarul de poliţie Vlad Florentin – împuternicit la comanda IPJ Satu Mare ci eşaloanele inferioare.

Percheziţiile sunt efectuate la biroul adjunctului IPJ, chestor de poliţie Liviu Tăut şi la comisar şef de poliţie Mircea Roman. 

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Oradea, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise în perioada 2013-2015.

În cursul zilei de 11 martie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 8 locaţii situate în judeţul Satu Mare, din care una este sediul unei instituţii publice – IPJ Satu Mare.

Restul reprezintă sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice. Din surse ale DNA am aflat că sunt vizaţi şefii poliţiei sătmărene.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

9 comentarii

  1. Stimatii domni de la DNA.ORADEA,va rog din suflet veniti si la seful politiei din com.PAULESTl, jud. SATU MARE sa vedeti cum se incala legile,cum protejeaza pe infractori si apara retele de typ MAFIOT.VA MULTUMESC IN NUMELE DREPTATI.

  2. Daca esti din Carei,puteai afla deja, Careiul este Stat in Stat.
    Totul se face sub control si protectie!
    Sa vand tigari,droguri……se fabrica dosare,se musamalizeaza dosare…….totul sub ochii vigilenti ai purtatorilor de uniforma!!

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

O femeie de 75 de ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni

Astăzi, 17.08.a.c., în jurul orei 10.10, o femeie de 33 de ani din localitatea Iojib, județul Satu Mare, aflată la volanul unui autoturism, înmatriculat în Austria, circulând în Piața Libertății dinspre strada Horea înspre bulevardul I.C. Brătianu, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat o femeie de 75 de ani din Satu Mare, care traversa partea carosabilă pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
Conducătoarea auto nu se afla sub influența alcoolului. Victima a fost transportată la spital pentru investigații, iar în funcție de diagnostic se va face încadrarea faptei și se vor dispune măsurile legale.