Image 1
Image 2
Acasa

NEÎNȚELEGERI POLITICE

Două partide părăsesc alianța cu AUR din cauza lui Simion

AUR pare să piardă tot mai mult putere.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După ce liderul Forța Identității Naționale, Ilan Laufer (care a fost recent și la Satu Mare), a anunțat zilele trecute ruperea de George Simion și Alianța AUR, și Alianța Național Țărănistă a venit cu un comunicat în care spune că pleacă din alianța pe care o avea cu AUR.

 

“Alianța Național Țărănistă anunță oficial ruperea protocolului de colaborare cu Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), decisă în unanimitate, în cadrul forurilor de conducere ale partidului. Decizia de a pune punct colaborării cu AUR a fost luată în urma unei analize detaliate a comportamentului și a acțiunilor domnului George Simion, liderul AUR. Alianța Național Țărănistă a constatat că domnul Simion nu împărtășește valorile și principiile fundamentale ale democrației și ale unui dialog deschis și constructiv în politică.

 

Ne-am confruntat cu o lipsă constantă de receptivitate și deschidere din partea domnului Simion în ceea ce privește soluționarea problemelor reale ale românilor și adoptarea unor politici responsabile și eficiente pentru binele comun. În ciuda eforturilor noastre de a aduce propuneri constructive și de a contribui la dezvoltarea societății românești, am fost întâmpinați cu indiferență și respingere. De asemenea, considerăm că abordarea domnului Simion în politică este una marcată de tendințe totalitare”.

 

Citește și

Aproximativ 100 de membri AUR au protestat împotriva alegerilor comasate

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with