Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL, LIGA 1

Dragul de Răducioiu s-a supărat pe Coman pentru că a zis că Dinamo e echipă mică

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
Florin Răducioiu a criticat aspru atitudinea lui Florinel Coman în urma derby-ului dintre Dinamo și FCSB, în care FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 pe Arena Națională.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După victorie, Coman a ironizat echipa adversă, numind-o o “formație mică,” declarații care l-au deranjat profund pe Răducioiu, fostă mare glorie a lui Dinamo.

 

Partida, considerată în deplasare pentru FCSB în etapa a 17-a a Superligii de fotbal, a avut un unic gol marcat de Florinel Coman în minutul 52, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, surprinzând portarul sloven Adnan Golubovic. Deși FCSB a dominat jocul, nu a reușit să creeze prea multe ocazii clare de gol, iar Dinamo a adoptat o abordare ultra-defensivă, determinând o partidă considerată de mulți ca fiind sub nivelul așteptărilor pentru un derby.

 

Într-un flash-interviu, Florinel Coman a accentuat caracterul defensiv al jocului lui Dinamo, numindu-i “echipă mică” și sugerând că aceasta nu ar fi putut aborda altfel partida. Acest comentariu a atras critici din partea lui Florin Răducioiu, care a considerat afirmațiile lui Coman drept lipsă de respect și aroganță. Răducioiu a subliniat că FCSB nu a câștigat trofee de ani de zile și că Coman mai are multe de învățat în ceea ce privește maturitatea și respectul față de adversari.

 

Fostul atacant al lui Dinamo a catalogat ironiile lui Coman drept ieftine și fără rost, subliniind că acesta este un jucător care a încercat să plece în străinătate, dar nu a reușit să facă asta tocmai din cauza sa. Declarațiile lui Răducioiu au stârnit o dezbatere intensă în mediul sportiv.

 

Cu FCSB lider în clasament, având o avans de 5 puncte față de a doua clasată, CFR, Dinamo traversează o perioadă dificilă, ajungând la 11 etape consecutive fără victorie, cu trei egaluri și opt înfrângeri. Echipa din Ștefan cel Mare se află pe penultimul loc și deține cel mai slab atac din prima ligă, cu doar 9 goluri marcate. Confruntarea dintre Răducioiu și Coman adaugă un element de tensiune într-un sezon deja plin de evenimente în fotbalul românesc.

 

CITEȘTE ȘI:

FCSB câștigă derby-ul cu Dinamo

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Dan Petrescu revine la CFR

SPORT ROMÂNESC

Dan Petrescu revine la CFR

Dat afară de sud coreienii de la Jeonbuk Hyundai, echipă cu care a  ajuns pe ultimul loc în prima ligă din Coreea de Sud, Dan Petrescu este pe cale să se întoarcă în România.