Image 1
Image 2
Acasa

LISTE COMUNE ÎN JUDEȚE

Dreapta Unită vrea liste comune în cât mai multe județe

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, afirmă că Alianţa Dreapta Unită îşi propune să aibă liste comune de candidaţi la alegerile locale în cât mai multe judeţe.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

El a precizat că formaţiunile care compun alianţa sunt pregătite atât pentru scenariul în care CCR ar declara neconstituţională comasarea localelor şi europarlamentarelor, cât şi pentru cel în care ambele alegeri se vor desfăşura pe 9 iunie. “În cazul în care nu vom reuşi să determinăm instituţiile statului să acţioneze în conformitate cu Constituţia (…), va trebui să participăm în alegeri. Din acest motiv, atât pe plan judeţean, cât şi pe plan naţional, s-au declanşat negocieri pentru a găsi cea mai bună formulă de a participa în alegerile locale pentru formaţiunile politice din cadrul Alianţei Dreapta Unită.

 

 

Obiectivul nostru în aceste negocieri este acela de a reuşi în cât mai multe judeţe să mergem ca Alianţa Dreapta Unită la consiliul judeţean, la consiliul municipal, pentru preşedinte de consiliu judeţean, pentru candidat la funcţia de primar. Obiectivul nostru este, repet, în cât mai multe judeţe să reuşim să negociem şi să participăm cu liste comune ale Alianţei Dreapta Unită”, a declarat Orban sâmbătă, la Piteşti. El a precizat că toţi candidaţii vor fi desemnaţi conform protocolului alianţei şi în baza unor “criterii obiective”.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with