Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

POLITICĂ

Drulă, după ce Boghiu a fost pusă sub urmărire penală. ”Nu cedăm”

Președintele USR, Cătălin Drulă acuză instituțiile de forță că hărțuies primarii și viceprimarii USR.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Asta, după ce DNA a anunțat că viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu (USR) este urmărită penal.

 

 

 

 

Disperarea celor care știu că li se apropie sfârșitul politic. Astăzi este despre hărțuirea primarilor și viceprimarilor USR folosind instituțiile de forță. Pe scurt, despre ce e vorba.

Flavia Boghiu, viceprimarul USR al Brașovului, a fost chemată la DNA în urma unei plângeri făcute de viceprimarul PNL și un dezvoltator imobiliar care voia să construiască blocuri pe dealurile Brașovului, dar a fost oprit de USR. E același rechin imobiliar care i-a transmis public Flaviei că vrea să o vadă în scaun cu rotile.

Serviciul de Administrare Patrimoniu, instituția care a dat în folosință spațiul pentru organizarea unui eveniment cultural, era condusă, culmea ironiei, chiar de viceprimarul care a făcut plângerea penală. Un dosar atât de absurd, încât a fost clasat în primă fază, în anul 2022.

Acum suntem în an electoral. Dosarul a fost redeschis. Convenabil pentru PNL.” a scris Drulă pe Facebook.

 

 

 

 

Liderul USR susține că cei din partidul său sunt obișnuiți ”să fie hărțuiți zilnic”. El lasă să se înțeleagă că instituțiile statului ar fi sub controlul PSD și PNL.

Suntem obișnuiți cu astfel de presiuni. Aleșii noștri locali sunt obișnuiți să fie hărțuiți zilnic. Nu există instituție a statului aflată sub controlul PSD și PNL care să nu fi încercat să ne blocheze primarii.

Ne transmit disperați semnale să ne oprim. Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, vă spun din nou: nu cedăm!” a adăugat el.

 

 

 

În noiembrie 2023,primarul USR al Brașovului, Allen Coliban i-a cerut viceprimarului PNL Sebastian Rusu să își mute biroul din sediul principal al Primăriei la Cimitirul Municipal Brașov.

În 8 noiembrie, în ziua Sfinţilor Mihail şi Gavril, când îmi serbam onomastica (poartă și numele Mihai, n.r.) am primit un mail de la primarul Braşovului, care este la Barcelona, prin care eram anunţat că din 10 noiembrie, când îmi aniversez ziua de naştere, trebuie să mă mut la noul birou din incinta Cimitirului Municipal Braşov.” a declarat atunci Rusu potrivit presei locale.

 

 

Potrivit susrsei citate, administrarea cimitirelor din municipiu a rămas singura atribuție care i-a fost dată viceprimarului Sebastian Rusu, președinte al organizației municipale a PNL Brașov, după ce acesta a rămas, în timp, fără mai multe atribuții în urma neînțelegerilor politice cu primarul Brașovului.

 

 

CITEȘTE ȘI:Viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu (USR), urmărită penal de DNA

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with