Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Duminică luptă Mayweather cu McGregor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică de la 7 dimineața va începe un meci de box incediar așteptat de întreaga planetă. Pe Pro TV vor lupta Mayweather și McGregor. Sunt doi dintre cei mai cunoscuți luptători ai momentului, iar meciul va genera venituri de peste un miliard de dolari, în vreme ce bursele celor doi vor însuma aproape jumătate de miliard.

Mayweather nu a fost învins în 49 de meciuri în care a luptat cu peste 20 de campioni mondiali, iar McGregor este dublu campion din Ultimate Fighting Championship. McGregor (29 ani) este primul și singurul luptător din istorie care a câștigat două titluri în doua divizii diferite în acelasi timp, în cea mai tare promoție de arte marțiale mixte din lume, UFC. Mult mai în vârstă decât competitorul său, Floyd Mayweather (40 ani) este campion în cinci divizii diferite, unde a câștigat opt titluri mondiale, fiind considerat de multe publicații de specialitate ca fiind cel mai bun boxer din ultimii 20 de ani.

Dacă va câștiga meciul de duminică dimineață, Mayweather va depăși recordul deținut de celebrul Rocky Marciano, de 49 de victorii din tot atâtea meciuri.
Altfel, întreaga gală va fi transmisă de la ora 4 dimineață.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Semifinalele Ligii Europa

Asculta acest articol Joi se disputa cele doua semifinale, prima mansa, a Ligii Europa la fotbal. Programul este urmatorul: