Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

MARŞ LGBTQIA+

După Bucharest Pride, Becali va duce preoţi să sfinţească Calea Victoriei

Marşul Bucharest Pride este programat să se desfăşoare pe 29 iulie, cu pornire de la ora 18:00 de pe Calea Victoriei din Bucureşti.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

An de an, comunitatea LGBTQIA+ din România iese în stradă pentru a-şi celebra identitatea, pentru a-şi face vocea auzită şi pentru a-şi revendica dreptul la o viaţă demnă. Anul acesta, persoanele queer sunt invitate să se alăture marşului însoţite de oamenii pe care-i iubesc, pentru a arăta lumii întregi frumuseţea diversităţii familiilor. Se anticipează că în 2023 va fi depăşit recordul de participanţi înregistrat la ediţia anterioară, când peste 15.000 de persoane au răspuns pozitiv invitaţiei de a se alătura marşului diversităţii.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat evenimentul şi a spus că după marş va duce preoţi să sfinţească Calea Victoriei.

“Nu ne putem opune. Ce putem face noi? Când ei fac un marş, nu protestăm, că ei sunt liberi să facă ce vor. Şi noi suntem liberi să sfinţim locul, adică să curăţim de duhuri. De exemplu, pe Calea Victoriei, mâine, la ora 6, o să fie o lucrare de sfinţire a locului, de curăţire a duhurilor necurate, că pe acolo, pe unde trec ei, lasă duhuri rele şi fac accidente oamenii, mor oameni după aia“, a spus Becali sâmbătă la Realitatea TV.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with