Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Educaţie rutieră la Şcoala Gimnazială Odoreu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joi, 26 aprilie 2018, cu începere de la ora 10.15 la Şcoala Gimnazială Odoreu s-a desfăşurat o activitate de amploare, implicând toţi elevii, în cadrul proiectului educațional “Educaţie rutieră pentru cei mici şi cei mari”.


Pe parcursul a două ore, activităţile s-au derulat pe cicluri de învăţământ şi ateliere. Astfel, s-au desfăşurat: un Concurs desene pe teme de circulaţie pentru toţi elevii; completare chestionare cu ajutorul telefonului mobil; parcursul aplicativ – Covorul machetă pentru elevii claselor primare; activitate de informare pentru toţi elevii cu participarea reprezentanţilor poliţiei; ,,Micul poliţist”– activităţi împreună cu patrula de circulaţie; concurs de biciclete; demonstraţie făcută de poliţiştii rutieri.
La această activitate au fost invitaţi reprezentanţi din cadrul Compartimentului Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Satu Mare, din cadrul Poliţiei Rutiere Satu Mare, Poliţia locală Odoreu, reprezentanţi ai Consiliului local Odoreu, părinţi.
La finalul acţiunii s-au înmânat diplome atât copiilor care au participat la activităţile sportive, cât şi organizatorilor.
Informaţiile ne-au fost comunicate de Olimpia Butean, coordonator programe şi proiecte educative.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Jungla citadina poate fi foarte periculoasa atunci cand intersectezi neatent traiectoriile unor animale nesimtite cu chip de om. Pentru aceasta trebuie insusite bine, de mic, regulile si neregulile de circulatie. Buna idee a celor de la Rutiera.

Lasă un răspuns