Image 1
Image 2

POLITIC

Elena Lasconi a demisionat din funcția de vicepreședinte al USR Arges

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi a demisionat din funcția de vicepreședinte al USR Argeș.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Potrivit unor surse politice citate de presa centrală, ea nu le-ar fi spus colegilor de ce a luat această decizie.

 

 

 

Trebuie precizat însă că, pe fondul declarațiilor primăriței Elena Lasconi despre familia tradițională, conducerea centrală a USR a decis retragerea ei din rândul candidaților pentru Parlamentul European. Inițial ea fusese desemnată cap de listă pentru alegerile europarlamentare.

 

 

 

Elena Lasconi, a dezvăluit că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională care prevedea modificarea Constituţiei în sensul în care Familia familia să fie întemeiată pe căsătoria liber consimţită între soţ şi soţie, nu între soţi, cum este prevăzut în prezent în Legea fundamentală.

 

 

 

Elena Lasconi a confirmat demisia pentru G4media. Ea a subliniat că n-a plecat din partid.

Sunt mai multe care s-au tot strâns. Pur și simplu nu mai vedeam rostul. Nu am să vorbesc despre bucătăria noastră internă pentru ca nu vreau să fac rău. Sunt lucruri pe care le discut în interiorul partidului dacă o să intereseze pe cineva. E o perioadă grea și aglomerată pentru mine, iar prioritatea este Primăria Câmpulung. Am multe proiecte în implementare. Cu asta mă ocup. Nu m-au interesat și nu mă interesează funcțiile. Asta am simțit să fac și îmi asum toate acțiunile mele. Sunt sigură că majoritatea colegilor înțeleg și respectă decizia mea. Vreau să dezmint intoxicările cum ca aș fi în negociere cu vreun alt partid. O să rămân în USR și o să lupt pentru principiile și valorile care l-au format deși cred că unii  s-ar bucura dacă aș renunța”, a transmis Elena Lasconi pentru G4Media

 

 

CITEȘTE ȘI:USR și egalitatea de gen

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with