Image 1
Image 2
Acasa

TEHNOLOGIE ACTUALĂ

Elon Musk susține că a creat un rival pentru Gmail numit “XMail”

Elon Musk susține că a creat un rival pentru Gmail numit “XMail”
Într-un schimb de replici pe platforma sa de socializare X, Musk a dezvăluit că "urmează" un produs numit "XMail". Elon Musk și-a lansat deja propria versiune de ChatGPT.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Acum se pare că antreprenorul este pe cale să se lupte cu Gmail de la Google, creând un serviciu de e-mail propriu.

 

 

Într-un schimb de replici pe platforma sa de socializare X, Musk a dezvăluit că “urmează” un produs numit “XMail”. Musk nu a oferit mai multe detalii despre acest serviciu, așa că nu este clar când ar putea fi disponibil, deși se așteaptă să fie integrat în aplicația X.

 

 

MailOnline a contactat departamentul de presă de la X (fosta Twitter) pentru comentarii. Vestea a fost dezvăluită atunci când Nathan McGrady, un inginer de la X, a postat mesajul: “Când vom face XMail?” Musk a răspuns pur și simplu cu cuvintele: “Urmează”.

 

 

CEO-ul X are obiceiul de a face promisiuni extravagante care nu se concretizează, așa că lumea încă așteaptă cu o oarecare detașare. Chiar dacă XMail va fi lansat, va trebui să fie ceva special pentru a uzurpa Gmail, cel mai popular serviciu de e-mail din lume. Potrivit Demand Sage, Gmail are peste 1,8 miliarde de utilizatori activi la nivel global începând cu 2024. Rhea Freeman, consultant în social media, a declarat că versiunea X a Gmail “s-ar putea face” și, dacă se va face, “va fi interesant de văzut cum va fi percepută”.

 

 

Musk a vorbit deja despre ambiția sa pe termen lung în ceea ce privește X, de a o transforma într-o “aplicație pentru orice”. “Elon a făcut schimbări uriașe la Twitter și nu pare să aibă opinia publică de partea sa, așa că va fi de urmărit dacă oamenii vor avea încredere în X pentru gestionarea e-mailurilor”, a declarat ea pentru MailOnline.

 

 

Musk a vorbit deja despre ambiția sa pe termen lung în ceea ce privește X, de a o transforma într-o “aplicație pentru orice”. Această aplicație ar putea încorpora într-o bună zi părți sau întreagul X (Twitter), precum și servicii online și utilități precum ridesharing, livrări de alimente și, dacă e să dăm crezare postării lui Musk, e-mail. Este posibil ca XMail să fie dezvoltat la xAI, compania fondată în urmă cu un an de Musk, care lucrează în special în domeniul inteligenței artificiale.

 

 

În noiembrie, primul produs al xAI, chatbotul “sarcastic” “Grok” – replica sa la ChatGPT – a fost prezentat. Grok este “conceput pentru a avea un pic de umor în răspunsurile sale” și răspunde la “întrebări picante” care sunt respinse de alte sisteme de inteligență artificială “woke”, cum ar fi ChatGPT.

În prezent, Grok este disponibil doar pentru utilizatorii din SUA care sunt abonați la X Premium+, abonamentul cel mai scump la serviciile X, conform Daily Mail.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Doar 14 elevi din judeţul Satu Mare primesc 200 de euro ca să-şi cumpere calculatoare

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns