Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

GHID ȘCOLAR

„Eu Aleg”, îndrumă elevii de gimnaziu în dezvoltarea personală

Asociația Maxwell România, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6 și al Inspectoratului Școlar al Municipiului București Sector 6, a lansat ghidul ....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

….  «Eu Aleg». Ghidurile au fost create pentru a fi folosite în școli, vor fi distribuite gratuit și sunt menite să servească drept resurse valoroase atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, se arată într-un comunicat de presă.

 

Cu parteneriate deja stabilite cu 22 de inspectorate școlare, Asociația Maxwell România speră să obțină sprijinul Ministerului Educației în viitorul apropiat.

 

Lansarea ghidului «Eu Aleg» și întâlnirile ulterioare cu profesorii subliniază angajamentul asociației de a implementa aceste resurse în școlile gimnaziale, începând cu Sectorul 6 din București.

 

Asociația își propune să transforme ghidurile în manuale de dezvoltare personală și să le integreze în toate școlile din România, cu un accent special pe sprijinirea elevilor din medii defavorizate.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Dezvoltarea personală pe fondul armoniei

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS SFATURI DE LA MINISTER

Ce trebuie să facă profesorii în caz de violență?

Ministerul Educației le transmite profesorilor pe pagina de Facebook, câteva sfaturi pe care să le aplice în situațiile care implică toate formele de violență, inclusiv bullyingul și cyberbullyingul.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now
Cart