Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

A supraviețuit, dar are fracturi multiple

EXCLUSIV FOTO: Un adolescent din Sighet s-a aruncat pe geam din scara unui bloc

EXCLUSIV FOTO: Un adolescent din Sighet s-a aruncat pe geam din scara unui bloc
Imagini îngrozitoare la Sighetu Marmației. Un adolescent a fost găsit în agonie în spatele unui bloc de lângă Liceul Tehnologic din Sighet. Conform martorilor tânărul mirosea a băuturi alcoolice în momentul în care a fost găsit. Se pare că acesta ar fi intrat în scara unui bloc iar de la o fereastră s-ar fi aruncat în gol.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

În urma impactului cu solul victima a suferit multiple leziuni dar și fracturi la ambele picioare. Polițiștii nu au putut discuta cu el pentru a afla ce s-a întâmplat.

 

A fost preluat de un echipaj SMURD, a fost stabilizat și transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Aici medicii au decis să solicite un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și să îl transfere imediat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

 

Locatarii din bloc spun că adolescentul nu locuiește în zona respectivă și că nu îl cunosc. Totuși le-au spus polițiștilor că l-au văzut seara trecută consumând băuturi alcoolice în zona blocului unde s-a produs tentativa de suicid.

 

Ce spune Poliția

 

Ieri, 16 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, un tânăr a fost găsit în spatele unui imobil de pe strada General Mociulschi, având vătămări corporale.

 

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat victima, un tânăr în vârstă de 18 ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

MARAMUREŞ

Liturghie arhierească şi hram la Mănăstirea Moisei

 Preasfinţitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureşului şi Sătmarului, a săvârşit Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” Moisei, Protopopiatul Vişeu, judeţul Maramureş.