Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CONDUCĂTORI AUTO

Urcă la volan băuți și drogați

Maramureșul se numără printre județele cu un ridicat nivel de infracțiuni la capitolul ilegalități rutiere. Din păcate, se înmulțește numărul conducătorilor auto care consumă alcool și droguri, iar apoi urcă la volan. Mulți sunt depistați de lucrătorii poliției rutiere, dar cei mai mulți nu sunt prinși. Cert este, că siguranța cetățeanului este pusă tot mai mult în pericol. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zona Borșa este una cunoscută datorită gradului ridicat de infracționalitate, printre infracțiuni numarându-se și cele rutiere. Polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă, Vișeu de Sus și Borșa, au depistat în trafic mai multe infracțiuni rutiere. Astfel, în comuna Rozavlea a fost identificat la volanul unui autoturism un bărbat de 32 de ani din Ieud, care, în urma testării cu aparatul din dotare, a reieșit că ar fi consumat substanțe psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”. În localitatea Șieu, un moped condus de către un tânăr de 24 de ani din Botiza, a fost oprit pentru control. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat, iar conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului mopedului, rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În Vișeu de Sus, polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani din oraș, în timp ce conducea cu o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii din Borșa au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 71 de ani din oraș, care are permisul de conducere reținut”, arată IPJ Maramureș.

În toate cazurile, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii de infracțiuni rutiere.

V. Lăpușeanu

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns