Image 1
Image 2
Acasa

EXCLUSIVITATE – Recidivistul care a fugit de poliție a fost prins și reținut de Biroul Poliției Rutiere Baia Mare

EXCLUSIVITATE – Recidivistul care a fugit de poliție a fost prins și reținut de Biroul Poliției Rutiere Baia Mare
Avem informații de ultimă oră referitoare la băimăreanul care ar fi îmbrâncit o polițistă care îl oprise pentru un control de rutină. Acesta s-a dat jos din mașină, ar fi îmbrâncit-o pe polițista de pe echipaj și a fugit printre blocuri.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Timp de aproape șase ore a fost căutat de toată poliția din Baia Mare. A fost căutat la mai multe adrese din Baia Mare. Sursele noastre spun că s-a reușit să se ia legătura și telefonică cu individul, care ar fi spus că se va preda singur mâine. Numai că polițiștii nu au oprit căutările. În această seară, polițiștii de la Biroul Rutier Baia Mare au reușit să îl prindă. L-au dus la audieri și după întocmirea documentelor s-a dispus reținerea individului pentru 24 de ore.

 

Recidivistul a fost depus în arestul IPJ Maramureș iar mâine va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Ce spune POLIȚIA

 

În această după-amiază, polițiștii de ordine publică din Baia Mare, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe strada Melodiei.

 

Conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-și deplasarea până pe strada Rapsodiei, unde ar fi abandonat autoturismul și s-ar fi sustras.

 

Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, constatând că este vorba despre un bărbat, de 33 de ani, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

De asemenea, în urma controlului amănunțit efectuat asupra autovehiculului, au fost descoperite substanțe cristalizate, susceptibile a fi droguri, mai multe plicuri tip zip-lock goale și un cântar electronic, care au fost ridicate și înaintate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, în vederea continuării cercetărilor.

 

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii, bărbatul a fost depistat, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de acesta.

 

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

EXCLUSIV: Grigore Bota alias ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari“ va fi pus în libertate

Criminalul în serie ar fi ucis 11 bărbați

EXCLUSIV: Grigore Bota alias ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari“ va fi pus în libertate

Grigore Bota (65 ani) este maramureșeanul considerat cel mai prolific criminal în serie din România postdecembristă, dar și din istoria Maramureșului. Cunoscut ca și ”Brancardierul morții” sau “Ucigașul de boschetari”, Bota ar fi ucis 11 bărbați în perioada aprilie – august 2000. A aruncat cadavrele lor fie în zona Gării CFR din Baia Mare, fie pe malurile râului Săsar.