Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PROIECT EDUCAȚIONAL

Expoziție cu lucrările a zeci de copii din România și Republica Moldova la Muzeul de Artă

Expoziție cu lucrările a zeci de copii din România și Republica Moldova la Muzeul de Artă
Sătmărenii sunt așteptați la Muzeul de Artă Satu Mare pentru a vedea lucrurile a peste 30 de copii din România și Republica Moldova. Aceștia s-au înscris la concursul județean "Primăvara - anotimpul renașterii", organizat de IȘJ Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Muzeul Județean Satu Mare, Școala Gimnazială Octavian Goga și Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și-au dat mâna în organizarea proiectului educativ intitulat “Anotimpurile în culoare și sărbătoare”, sub umbrela căruia s-a derulat și concursul.

 

 

“Muzeul de Artă Satu Mare găzduiește, în perioada 15 – 21 martie 2024, expoziția ce cuprinde lucrări a peste 300 de copii din 30 de școli din județul Satu Mare, România și Chișinău, Republica Moldova.

 

 

Elevii care expun pe simeze sunt participanți la concursul județean ”Primăvara – anotimpul renașterii”, ediția I, din cadrul proiectului educativ ”Anotimpurile în culoare și sărbătoare”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Școala Gimnazială Octavian Goga în parteneriat cu Muzeul Județean Satu Mare.

 

 

Obiectivul proiectului are ca scop valorificarea sărbătorilor și a tradițiilor de primăvară, unde copiii au posibilitatea să-și exprime prin limbajul plastic emoțiile, trăirile, spontaneitatea și creativitatea.

Proiectul educațional este inițiat de cadrele didactice Margareta Sucitu și Cristina Chereji. Vă invităm cu drag să vizitați expoziția!”, au precizat reprezentanții instituției de cultură, în invitația lansată tuturor sătmărenilor interesați.

 

Citește și:

Expoziţie de arte vizuale la Primăria Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Asculta acest articol