Image 1
Image 2

INFRACȚIUNE

Femeie muşcată de câine la Cămârzana, proprietarul este găsit vinovat

La data de 28 ianuarie  2023, poliţiştii din cadrul Poliţie Oraşului Negreşti-Oaş au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 64 de ani, domiciliată în comuna Cămârzana,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… ar fi fost transportată la spital, cu multiple traumatisme rezultate în urma muşcăturilor unui animal din rasa canină.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că leziunile suferite de către femeie ar fi fost provocate de către un câine, aparţinând unui bărbat de 48 de ani, vecin al acesteia.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

RECLAMAȚIE

Liderul romilor din Sătmărel se plânge de starea precară a drumului

Alexandru Raita, cel care este apărătorul drepturilor comunității de romi din cartierul Sătmărel, a sunat la Redacția Informația Zilei pentru a semnala cel puțin două aspecte care necesită intervenția urgentă a autorităților locale.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now