Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Încă este internată în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

FEMEIE VIOLATĂ și BĂTUTĂ de un bărbat din Constanța (FOTO)

O femeie din Baia Mare, sora unei cunoscute personalități din Maramureș, a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu o săptămână. Băimăreanca a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare bătută crunt de un individ din Mangalia, pe care îl iubește. Victima a refuzat să depună plângere la poliție după producerea agresiunii.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Polițiștii s-au autosesizat după ce vecinii au anunțat un scandal la 112. În urma anchetei s-a dovedit că individul a bătut-o crunt dar a și violat-o pe băimăreancă. Ieri a fost reținut pentru 24 de ore iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Instanța l-a trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile.

 

Ce spune IPJ Maramureș

 

Ieri 17 decembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat de 36 de ani, din județul Constanța, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și viol.

 

În fapt, la data de 12 decembrie, la ora 02.41, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că într-un apartament de pe aleea Aurora din municipiu, are loc un scandal.

 

La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 43 de ani, și persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 36 de ani.

 

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. A fost arestat preventiv.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with