Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Festivalul toamnei la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33 Satu Mare

Festivalul toamnei din acest an de la GPP nr. 33 s-a intitulat sugestiv "După muncă şi răsplată".
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Festivalul toamnei din acest an de la GPP nr. 33 s-a intitulat sugestiv "După muncă şi răsplată".
Festivalul toamnei din acest an de la GPP nr. 33 s-a intitulat sugestiv “După muncă şi răsplată”.

160 de copii s-au bucurat din plin de roadele acestui anotimp, de mustărie şi de piaţa de legume şi fructe

Mare sărbătoare, mare miercuri, 5 octombrie 2016 la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33 din Satu Mare. Ca în fiecare toamnă, preşcolarii instituţiei de învăţământ se bucură împreună cu educatoarele lor şi cu părinţii de roadele toamnei şi de frumuseţea acestui anotimp.
Festivalul toamnei din acest an de la GPP nr. 33 s-a intitulat sugestiv “După muncă şi răsplată”. La reuşita evenimentului au contribuit copii, părinţi şi toţi angajaţii unităţii preşcolare. Şi pentru că festivalul a fost organizat în 5 octombrie, a fost marcată totodată Ziua Internaţională a Educaţiei.
De cum ai intrat în curtea grădiniţei ai ajuns la mustărie. Aici munceau cu spor la pregătirea mustului doi tătici. În incinta grădiniţei, în holul de la intrare, a fost amenajată o piaţă cu produse agricole, oferta fiind cât se poate de bogată, iar în sala festivă a unităţii preşcolare piaţa de legume şi zarzavaturi, colorată, bogată şi cu lădiţele pline de bunătăţi. La fiecare masă, copiii munceau câte ceva. Unii pregăteau salată de fructe, curăţând şi feliind mere, struguri, alţii făceau salată de legume sau murături. S-a remarcat de departe sectorul artă. Imaginaţia copiilor nu cunoaşte limite. Din frunzele căzute şi seminţe, cei mici au creat cu ajutorul acuarelelor picturi şi tablouri.
Punctul culminant a fost servirea bunătăţilor preparate. Bucătăreasa grădiniţei a pregătit dovleacul, l-a pus la cuptor, şi când a fost gata copt, i-a servit pe toţi cei 160 de copilaşi prezenţi cu deliciosul dovlecel copt. Cei mici au băut şi must şi s-au simţit minunat pe parcursul întregii zile la grădiniţă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns