Image 1
Image 2

FOTBAL, CONFERENCE LEAGUE: Sepsi, Farul şi FCSB încep turul 3

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aşa cum se ştie, trei echipe româneşti au rămas în cupele europene, mai exact în turul 3 preliminar din Conference. Joi este programată prima manşă a acestei faze.

Toate echipele noastre joacă pe teren propriu. Vom lua pe rând meciurile.

Sepsi – Aktobe, ora 20:00, Digi Sport 1

Covăsnenii pornesc cu prima şansă la calificare şi în Sepsi – Aktobe. Formaţia din Sfântu Gheorghe este la al treilea sezon consecutiv în Conference League şi şi-a egalat cea mai bună performanţă acum.

Formaţii probabile:
Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Aganovic, Ciobotariu, Bălaşa, Dumitrescu – Păun, Alami – Ştefănescu, Matei, Gheorghe – Safranko.
FC Aktobe: Pokatilov – Kasym, Yashin, Shomko – China, Strumia, Raickovic, Tanzharikov – Samodorov, Elder Santos, Baytana.

Meciul începe la ora 20:00 şi va fi arbitrat de o brigadă din Kosovo, cu Visar Kastrati la centru. Va fi a transmis de Digi Sport 1.

Farul – Flora, ora 20:30

Campioana României porneşte din postura de favorită şi are şanse bune să ajungă în play-off-ul competiţiei. Ambele echipe au câştigat titlul de campioană în campionatul intern şi au jucat în tururile preliminare din Liga Campionilor. Estonienii au fost eliminaţi în prima rundă de Rakow, în timp ce Farul a pierdut cu Sheriff.

Formaţii probabile:
Farul: Aioani – Kiki, Larie, Popescu, Borza – Băluţă, Nedelcu, Artean – Mazilu, Alibec, Carnat
Flora: Grunvald – Lipp, Kuusk, Seppik, Hussar – Miller, Lukka – Mihhailov, Vassiljev, Ojamaa – Lepik

Meciul începe la ora 20:30 şi va fi arbitrat de o brigadă din Grecia, cu Ioannis Papadopoulos la centru. La ora redactării nu apărea în programul posturilor sportive de televiziune din România. Dar cel mai probabil se va vedea pe unul dintre canalele Digi Sport şi Prima Sport.

FCSB – Nordsjaelland, ora 21:30, Pro TV

FCSB-iştii continuă în cupele europene cu un meci acasă contra celor de la Nordsjaelland. Bucureştenii au început în mare formă noul sezon şi au şase victorii consecutive în debutul sezonului. Ghinionul la tragerea la sorţi nu i-a ocolit însă pe elevii lui Charalambous. Aceştia trebuie să se lupte cu vicecampioana Danemarcei pentru calificarea mai departe.

Formaţii probabile:
FCSB : Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Cordea, Compagno, Coman.
FC Nordsjaelland: A. Hansen – Villadsen, K. Hansen, Nagalo, Frese – Svensson, Tverskov, Diomande – Antman, Ingvartsen, Nuamah.

Meciul începe la ora 21:30 şi va fi arbitrat de o brigadă din Muntenegru, cu Milos Boskovic la centru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with