Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FOTBAL, LIGA 3: Meciul sătmărenilor, sâmbătă pe stadionul Someşul

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Sâmbătă, de la ora 17:00, Olimpia MCMXXI Satu Mare şi CSM Olimpia Satu Mare se întâlnesc în premieră într-un meci de fotbal. Totul face parte din etapa a 4-a a Ligii a 3-a.

Specialiştii văd cel mai probabil un rezultat de egalitate sau victorie pentru CSM Olimpia Satu Mare. Pe baza rezultatelor anterioare, se anticipează ca echipa Olimpia MCMXXI să marcheze puţine goluri, la fel şi CSM Olimpia Satu Mare. Însă sunt doar predicţii bazate pe rezultatele anterioare. Adevărul este că orice se poate întâmpla sâmbătă.

Olimpia MCMXXI a marcat 4 goluri în ultimele 3 meciuri, primind 7 goluri, în timp ce CSM Olimpia Satu Mare a înscris 7 goluri şi a primit doar 2 în cele 3 meciuri anterioare. În medie, Olimpia MCMXXI a marcat 1,3 goluri pe meci în timp ce CSM Olimpia Satu Mare a înscris 2,3 goluri pe meci, în timp ce a primit doar 0,7 goluri.

Rezultatele Olimpiei MCMXXI de până acum:
Olimpia MCMXXI – Sănătatea Cluj 2-2
• Minaur Baia Mare – Olimpia MCMXXI 3-0
Olimpia MCMXXI – Sighetu Marmaţiei 2-2

Rezultatele CSM-ului de până acum:
CSM Olimpia – Crişul Sântandrei 2-1
• Sănătatea Cluj – CSM Olimpia 0-1
CSM Olimpia – Minaur Baia Mare 4-1

Îndemn la fair-play din ambele părţi

(…) situaţia pe care o recomandăm suporterilor olimpişti este o bucurie totală pentru fotbal, pentru sportul ce ne aduce aproape în fiecare săptămână şi un respect pentru cel din jur. Încet şi cu argumente suntem siguri că ne puteţi ajuta să-i convingem şi pe cei din jur despre cum stau lucrurile. Nu contează pe cine au susţinut când au intrat pe poartă, suntem siguri că la final cu ajutorul vostru şi al galeriei vor pleca toţi suporteri ai Olimpiei după ce vor vedea atmosfera noastră”, transmit, printre altele, oficialii de la Olimpia MCMXXI.

Este un meci normal de campionat, pe care-l tratăm cu maximă seriozitate. Ne respectăm adversarul, dar avem mare nevoie de cele trei puncte. Sperăm, să vină spectatorii în număr cât mai mare la stadion, să aibă parte de un meci frumos şi mult fair-paly”, a declarat antrenorul de la CSM Olimpia, Cosmin Iuhas.

Brigadă de arbitri din Cluj-Napoca

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat o brigadă din Cluj-Napoca pentru acest meci. La centru se va afla Narcis Bodocan, iar la cele două margini Paul Pojar şi Alin Revnic. Observator de arbitri va fi Claudiu Ştefănuţi din Bistriţa-Năsăud, iar delegat de joc Tiberiu Gabor din Reghin.

Narcis Bodocan este un arbitru plafonat în Liga a 3-a şi nu este străin de echipele din judeţul Satu Mare. A mai arbitrat-o o singură dată pe Olimpia MCMXXI, în 2019, în Cupa României, în meciul pierdut cu CSC Sânmartin, scor 0-6. Pe CSM Olimpia a arbitrat-o de mai multe ori în eşalonul al treilea, chiar şi pe partenerii lor de la Academia Partium. În rest, în CV-ul său mai apar şi alte echipe din Satu Mare precum Victoria Carei, LPS Satu Mare.

Formaţii probabile:
Olimpia MCMXXI: Patryk Siwiec – Ioan Gorba, Maxime Aidibe, Luca Feher, Raul Ştef, Laurenţiu Caba, Andrei Zbona, Denis Batin, Cosmin Anton, Remi Emeriau, Daniel Feier. Antrenor: Cristian Popa.

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Raul Apai, Răzvan Lazăr, Paul Copaci, Adrian Micaş, Adam Abdul-Wahab, Pop Nándor, Raul Vidrăşan, Zsiga Ervin, Viorel Chinde, Moussa Tiefing Samake. Antrenor: Cosmin Iuhas.

Programul etapei a 4-a:

Vineri, 15 septembrie, ora 17:00
• Sănătatea Cluj – Victoria Carei
• Minaur Baia Mare – Lotus Felix

Sâmbătă, 16 septembrie, ora 17:00
• Olimpia MCMXXI – CSM Olimpia
• Sighetu Marmaţiei – SCM Zalău
• Crişul Sântandrei – Minerul Dej

CLASAMENT
1. SCM Zalău 3 3 0 0 7-1 9
2. CSM Olimpia 3 3 0 0 7-2 9
3. Lotus Felix 3 2 0 1 4-3 6
4. S. Marmaţiei 3 1 2 0 6-5 5
5. Minerul Dej 3 1 1 1 6-5 4
6. Minaur BM 3 1 0 2 4-5 3
7. Victoria Carei 3 1 0 2 2-7 3
8. Olimpia MCMXXI 3 0 2 1 4-7 2
9. Sănătatea Cluj 3 0 1 2 3-6 1
10. C. Sântandrei 3 0 0 3 2-5 0

CITEŞTE ŞI:

http://www.informatia-zilei.ro/sm/fotbal-liga-3-16-ani-de-ultimul-meci-satmarean-pe-stadionul-somesul/

http://www.informatia-zilei.ro/sm/fotbal-liga-3-sanctiuni-destul-de-mari-pentru-un-jucator-dupa-olimpia-sighetu-marmatiei/

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with