Image 1
Image 2
Acasa

INFRACȚIUNE

Furt calificat de la bătrânică de 79 de ani, din Terebești

În 4 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În urma activităților investigative efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 48 de ani, din județul Bihor, ar fi pătruns în locuința unei femei de 79 de ani, din Terebești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 1.500 de lei.

 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Peste 150 de șoferi amendați într-o singură zi, în Satu Mare

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 4 ianuarie 2024, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ.

 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 45.000 de lei. Totodată, au fost reținute 16 permise de conducere, din care 9 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

CITEȘTE ȘI: Cât va câștiga Rădoi în Emirate?

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with