Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Gastro-meserii văzute de aproape: hai gustă şi întreabă!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Vineri, 28 iulie, curtea magazinului de produse din carne Weinberger, din apropierea Pieţei Mari, va fi gazda unui eveniment dedicat gastro-meseriilor şi degustării produselor legate de acestea. Participanţii sunt aşteptaţi începând cu ora 5 după-masa.

Dacă doreşti să afli mai multe cu privire la, cu ce se ocupă un vinificator, un meşter în brânzeturi şi un maestru măcelar, şi ai dori să îi cunoşti în persoană, hai în 28 iulie, la evenimentul organizat începând cu ora 17 la magazinul cu produse din carne Weinberger, de pe strada Haşdeu, nr. 4, pune-le întrebări celor trei profesionişti şi degustă delicioasele preparate.

În cazul în care eşti tânăr şi încă nu ştii cu ce vrei să te ocupi în viitor, hai vineri, cunoaşte-i pe aceşti reprezentanţi de seamă ai meseriilor lor, întreabă-i cum şi-au început carierele, şi gustă din rezultatul muncii lor. Ciocneşte un pahar cu vinificatorul Cramei Nachbil, Csilla Serli, încearcă brânzeturile Caprini realizate de István Királyi şi produsele din carne de la Weinberger, pregătite de Ferenc Zsolt Szabó.

Aşa că, dacă aceste trei meserii ţi-au stârnit interesul şi ai dori să afli mai multe direct de la meşteşugari, sau dacă vrei să îţi începi cariera într-una dintre meşteşuguri, însă nu ştii cum să începi, hai, în 28 iulie, la ora 5 după-masa, în curtea magazinului de produse din carne Weinberger, de pe strada Haşdeu, nr. 4, şi afli toate informaţiile.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with