Image 1
Image 2

REVOLUȚIA TEHNOLOGIEI

Getty Images lansează Generative AI: Revoluționarea industriei creative cu siguranță și inovație

Getty Images și-a lansat propriul generator de imagini AI, care utilizează numai conținut din propria bibliotecă media.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Recent, inteligența artificială a influențat semnificativ sectorul creativ, provocând dezbateri aprinse. Getty Images a răspuns acestei situații prin lansarea unei soluții inovative. Noua lor platformă, Generative AI, utilizează Picasso, un model avansat de învățare automată dezvoltat de NVIDIA. Acesta este specializat în generarea de imagini, folosind exclusiv colecția de medii a Getty Images, asigurând respectarea drepturilor de autor.

 

 

Craig Peters, CEO-ul Getty Images, a exprimat entuziasmul companiei față de acest nou instrument. Generative AI promite să aducă o revoluție în modul în care companiile își valorifică conținutul creativ, garantând totodată respectul pentru drepturile de autor. Platforma se mândrește cu securitatea sa comercială, asigurând utilizatorilor că nu există riscuri legate de încălcarea proprietății intelectuale sau a altor aspecte legale. Mai mult, utilizatorii pot nu doar să-și descarce creațiile, dar și să le licențieze, beneficiind de o garanție substanțială la fiecare descărcare.

 

 

Colaborarea dintre Getty Images și NVIDIA a permis crearea unui model personalizat, antrenat meticulos cu unele dintre cele mai rafinate imagini ale Getty Images. Astfel, rezultatele generative sunt nu doar estetic plăcute, dar și comercial sigure. Eforturile s-au concentrat și pe prevenirea generării de conținut inadecvat. Pe lângă aceasta, conținutul generat prin platforma Generative AI nu va fi inclus în biblioteca Getty Images pentru licențiere ulterioară. Peters subliniază angajamentul companiei de a oferi o soluție care să permită brandurilor și agențiilor de marketing să exploateze în deplină siguranță potențialul AI, garantând în același timp drepturile creativilor implicați.

Pentru a experimenta capabilitățile Generative AI, Getty Images invită utilizatorii să solicite o demonstrație pe site-ul lor web.

 

 

Getty Images lansează un generator de imagini AI sigur din punct de vedere comercial, bazat pe propria bibliotecă media

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with