Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Gorghiu cere sancționarea senatoarei Șoșoacă pentru instigare la ură

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Senatoarea PNL Alina Gorghiu cere sancționarea senatoarei Diana Șoșoacă pe care o acuză că sfidează „orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării”. Senatoarea PNL a trimis o scrisoare grupurilor parlamentare ale celorlalte partide din Senat prin care cere să se alăture demersului.

„Este inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici Șoșoacă să sfideze orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării. O asemenea atitudine reprezintă o gravă ofensă atât Parlamentului, cât și românilor. Încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecție în sala de plen a Senatului, dând în permanență dovadă de iresponsabilitate.

Instigă la ură și haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jignește, aduce ofense și grave acuzații neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob și extremist.

Sunt prea multe derapaje care pun în pericol buna funcționare a Legislativului.”, se arată în document.

Liberalii le cer senatorilor ccelorlalte partide să lase orgoliile politice și să dea dovadă de responsabilitate. “Stimaţi colegi, acesta este un apel la dumneavoastră: să lăsăm orgoliile politice şi să dăm dovadă de responsabilitate, corectitudine şi respect. Dacă vrem să creştem încrederea în Senat, dacă ne dorim un mediu de lucru civilizat, trebuie să soluţionăm urgent problema”, arată Alina Gorghiu în scrisoarea respectivă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns