Image 1
Image 2

TRANSFER

Hagi junior ar putea juca la Galatasaray

Hagi junior ar putea juca la Galatasaray
Hagi junior ar putea juca la Galatasaray În mod normal, Ianis Hagi, care nu a prins prea multe minute în Spania, la Alaves, acolo unde a fost împrumutat în actualul sezon de cei de la Rangers, ar trebui ca în luna să se întoarcă la clubul scoțian.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dar există o probabilitate mare ca Hagi junior să nu se întoarcă la Glasgow și să ia calea Orientului. Mai exact pe malul Bosforului, la Galatasaray acolo unde Hagi senior a scris istorie. Presa din Turcia chiar a anunțat recent că s-a ajuns la jun acord și că mijlocașul de 25 de ani ar fi bătut palma cu cei de la Galatasaray pentru un transfer care ar deveni operant după turneul final a lui Euro, Ianis urmând a se alătura clubului la care tatăl său a scris istorie.

 

 

În vârstă de 25 de ani Ianis Hagi a ajuns la Rangers în 2022, echipă pentru care a avut 56 de apariții și a marcat 10 goluri. În ultimul sezon a fost împrumutat în La Liga, la echipa Deportivo Alaves unde a fost mai mult rezervă (18 meciuri/0 goluri). Pentru prima echipă a României a jucat de 33 de ori și a marcat 5 goluri. Vă reamintim că Galatasaray, cu Hagi și Gică Popescu în primul ”11” a reușit să câștige Cupa UEFA în anul 2000, devansând la penalty-uri pe Arsenal Londra. În același an Galatasaray avea să câștige și Supercupa Europei după un meci în care a învins, cu 2-1 , pe Real Madrid.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

FOTBAL

Pleacă și Denis Man mai sus?

După Radu Drăgușin, un alt fotbalist român din Italia atarge atenția unor echipe de top. Este vorba de Denis Man, jucătorul lui Parma, locul 1 în Serie B.