Image 1
Image 2

SFERTURI DE FINALĂ

Handbaliștii de la Minaur vor juca cu austriecii de la Bregenz

Handbaliștii de la Minaur vor juca cu austriecii de la Bregenz
Marți, 20 februarie, la Viena, au avut loc tragerile la sorți pentru sferturile de finală ale EHF European Cup.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În urma extragerii, CS Minaur Baia Mare a căzut cu formația austriacă Bregenz Handball. Aceasta a trecut în optimi de o altă echipă din Austria, Forthof Krems, scor 26-26 și 33-30.

În cazul care se va califica în semifinale, formația băimăreană va întâlni câștigătoarea dintre Steaua București și Valur (Islanda).

Prima manșă va avea loc în 23/24 martie în Baia Mare, iar returul o săptămână mai târziu, în Austria.

Băimărenii au obținut calificarea în sferturile de finală ale EHF European după ce au câștigat ambele manșe cu RK Vogosca. Returul s-a disputat duminică seara în Bosnia-Herțegovina, scorul fiind 25-34 (10-15).  În urmă cu o săptămână băieții lui Alexandru Sabou consemnau un succes pe teren propriu, la zece goluri, 36-26.

Pe teren propriu RK Vogosca a condus o singură dată, chiar în debutul partidei – 1-0, în rest partida ne-a aparținut în totalitate, fără ca Minaur să se întrebuințeze nu știu cât de mult. Cu un efectiv de 13 jucători, băimărenii au condus cu cinci goluri la pauză – 10-15, iar în partea secundă handbaliștii noștri au ridicat și mai mult ritmul, aspect concretizat și pe tabelă, diferența din final apropiindu-se de cea din tur – 25-34.

V. Gherman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with