Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Horoscop Informația Zilei (25 ianuarie 2021)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)
Varsator (20 ianuarie – 20 februarie)

Ne aflăm în zodia Vărsător.

BERBEC. Muncești cu multă dăruire, dar mintea parcă îți stă mai mult la iubire decât la problemele de job, cenușii, lipsite de sclipire. Ai cunoscut o persoană care, parcă ți-a furat inima chiar la prima vedere, iar acum, mintrea ta stă mereu doar la acel cineva.

TAUR. Stai de vorbă cu o persoană de sex opus, dar îți dai seama repede că, alături de concordanța de gândire, parcă se înfiripă și niște sentimente. Această simpatie reciprocă, în timp, s-ar putea transforma și într-o iubire, sau eventual, într-o prietenie adevărată.

GEMENI. Este o zi tocmai corespunzătoare așteptărilor tale: e calmă, liniștită, în care toate merg, fără nicio grabă, spre rezultatele scontate. Apare de undeva și posibilitatea unui profit material sau moral, tocmai de aceea ziua aceasta e exact așa cum îți place ție.

RAC. Toate îți merg strună astăzi, vezi cum proiectele tale începute prind contur și înaintezi cu pași mari spre scopul propus. Ritmul crescut și evoluția rapidă se datorează în primul rând colaboratorilor pe care reușești să-i captezi și să-i antrenezi în planurile tale.

LEU. Te afli în compania unei persoane cu care îți face plăcere să-ți petreci timpul și să colaborerzi. Sunteți mereu pe aceeași lungime de undă, aveți aceleași idei și dorință de reușită, iar lucrând împreună vă puteți atinge ușor scopul, oricâtă muncă ar impune.

FECIOARĂ. Toată lumea din jurul tău se simte bine astăzi, glumește, sau, cel puțin, este binedispusă. Indiferent că ești cu prietenii, cu colegii, sau cu familia, toată ziua te bucuri de acestă atmosferă destinsă, plină de energie pozitivă, care vă ridică tuturor moralul.

BALANȚĂ. Te miri și tu că e așa, dar de data aceasta nu te deranjează deloc impasul în care te-ai blocat. Chiar dacă ești nevoit să stai puțin pe loc, tu știi să folosești acest răgaz în mod eficient, mai înveți câte ceva, mai meditezi puțin și ai să găsești soluția optimă.

SCORPION. În curând vei avea un pic de timp liber și ai vrea să-l folosești eficient și profitabil. Îți achiziționezi o serie de cărți sau CD-uri, cauți pe internet și începi să înveți lucruri noi, care te interesează, dar pe care până acum nu ai avut timp să le studiezi.

SĂGETĂTOR. Ești plin de inițiativă, dornic de acțiune, și tot ce începi să faci azi, va avea succes din prima încercare. Chiar dacă unii dintre colegi încep săptămâna cu stângul, fără chef, după câteva ore de stat în preajma ta, își vor recăpată și ei cheful de viață.

CAPRICORN. Nimerești într-un grup de persoane extrem de pesimiste, care au tot felul de probleme, dar fiindcă tu nu te încadrezi în această imagine, vei fi un fel de pui de cuc printre ei. Ieși cât mai repede din acest mediu apăsător, până nu te molipsești și tu.

VĂRSĂTOR. Oricât de nobil ar fi scopul pentru care depui efort de o bună vreme, tot vei avea momente când simți că te-ai săturat să muncești atâta. Dacă astăzi îți acorzi puțin timp pentru relaxare, de mâine îți poți relua activitatea și îți vei atinge mai ușor țelul.

PEȘTI. Trebuie să te concentrezi cât se poate de serios la muncă, pentru că ai de susținut o confruntare intelectuală în care fiecare cuvânt, fiecare cifră contează mult și nu ai voie să greșești. Șefii așteaptă mult de la tine, iar tu vrei să lași o impresie cât mai bună.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 16.06 Ne aflăm în zodia GEMENI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 09.04 Ne aflăm în zodia BERBEC

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 23.12 Ne aflăm în zodia CAPRICORN