Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSOCOP: Pentru lei, timpul se comportă ciudat sâmbătă (5 august 2023)

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

HOROSOCOP: Pentru lei, timpul se comportă ciudat sâmbătă (5 august 2023)

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Nu eşti timid în dragoste şi nu aştepţi să facă alţii primul pas, dar acum, persoana care ţi-a furat inima are o influenţă destul de ciudată asupra ta. Cauţi să o întâlneşti, dar ai emoţii, nu-ţi găseşti cuvintele şi ai senzaţia că inima îţi sare din piept când o vezi.

TAUR. Decizia pe care trebuie să o iei îţi impune putere de a discerne ce este mai bine pentru tine. Nu te lăsa sfătuit de alţii, căci influenţele din afară numai te încurcă şi mai tare. Nu îţi permiţi să-i ignori, deci prefă-te că îi asculţi, dar fă aşa cum crezi tu că ar fi bine.

GEMENI. Arată-ţi fericirea fără nicio jenă, nu-ţi ascunde succesul numai pentru că altul a pierdut şi e supărat. Când te angajezi într-o cursă şi lupţi pentru o victorie, trebuie să ştii că unde unul va ieşi învingători, acolo există şi învinşi. Numai unul poate fi primul.

RAC. Nici tu nu-ţi dai seama de unde s-a născut dintr-odată atâta ambiţie în tine şi mai ales atâta putere de decizie într-un moment important. Ţi-ai propus un scop la care vrei să ajungi şi vei lupta cât te ţin puterile pentru a-l realiza aşa cum ţi-ai imaginat tu rezultatul.

LEU. Timpul se comportă ciudat astăzi, trecâmd într-un ritm necontrolabil. Ai mai avea nevoie de câteva ore pentru a finaliza un proiect, dar nu le poţi obţine, sau dimpotrivă, aştepţi cu nerăbdare un anumit moment.

FECIOARĂ. Te îndoieşti că rezultatul la care s-a ajuns este cel corect, ca atare, preferi să analizezi situaţia, să nu faci interpretări greşite. Te informezi cum s-au obţinut aceste rezultate pentru că presimţi că cineva nu a jucat corect şi nu ai de gând să cazi tu în capcană.

BALANŢĂ. Îţi vin oaspeţi care vor să fie alături de tine într-un moment special. Cineva drag, cu cine nu v-aţi mai văzut demult te caută să te felicite, făcându-ţi o bucurie, dar parcă ai presimţit acest lucru, sau poate, chiar ai şi aşteptat să vină şi el la acest eveniment.

SCORPION. Firea ta stă la baza celor mai bune colaborări. Iei decizii înţelepte, deoarece te pui cu uşurinţă în pielea celorlalţi, căci ai mai fost şi tu în poziţia lor. Toţi te ascultă, pentru că tot ce spui tu este bine gândit, bine argumentat şi vă va aduce rezultatele scontate.

SĂGETĂTOR. Primeşti un impuls nou pe drumul către ţelul tău cel mare, iar această motivaţie e tocmai binevenită într-un moment când ţi-ai cam pierdut speranţa. O scânteie este suficientă să reaprindă flacăra pasiunii tale faţă de un obiectiv pe care vrei să-l atingi.

CAPRICORN. Discuţi cu persoana iubită despre nişte lucruri serioase, despre planurile voastre pentru următoarea perioadă. Există o bună combinaţie de forţe între voi, căci în relaţia voastră este loc şi de iubire şi de raţiune şi puteţi clădi înpreună ceva durabil.

VĂRSĂTOR. Bunele intenţii se află în centrul atenţiei azi, fie că un coleg te ajută pe tine, sau tu vei întinde o mână de ajutor la cineva. Ai prieteni dispuşi să te sprijine la nevoie, deci e şi normal să faci şi tu la fel când ei îţi cer să le fii alături, iar tu faci asta cu plăcere.

PEŞTI. Te simţi bine printre oameni, chiar dacă tu eşti o persoană care nu prea face „pauze lungi şi dese”. Preferi compania celor înzestrate cu mult simţ al umorului, veseli, puşi pe glume şi distracţie, pentru că lucrurile serioase, de data aceasta nu te prea atrag.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with