Image 1
Image 2
Acasa

PROGRAMĂRI EPUIZATE

În 15 minute se epuizează programările pentru primele 20 de zile din mai, la Urologie

În 15 minute se epuizează programările pentru primele 20 de zile din mai, la Urologie
În cursul zilei de 16 aprilie, am fost sunaţi la redacţie de C.A.I., un cititor al ziarului nostru. Pe un ton de profundă nemulţumire ne-a spus:...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… “Mă număr printre bolnavii cronici care, periodic, trebuie să mă prezint la consult urologic. În insuficienţa banilor şi a faptului că peste 43 de ani am cotizat obligatoriu la sistemul cangrenos de sănătate din ţara noastră, m-am prezentat marţi, 16 aprilie, la o programare la un consult pentru luna mai.

 

 

Am stat liniştit la rând mai bine de o oră, fiind printre primii 15 pacienţi care au ajuns la fişier pentru programare, puţin după ora 8. La geam mi s-a spus că sunt programat la consultaţie pentru 21 mai. Mă întreb dacă, în ciuda sărbătorilor pascale din mai, chiar au fost cei 15 pacienţi dinaintea mea programaţi toţi la urologie şi au acoperit toate locurile?  Practic este imposibil ca în 15 minute, pe seama apelurilor telefonice, să fi fost ocupate toate locurile până în a treia decadă a lunii mai. Se pare că ceva este „putred” şi la Satu Mare în sistemul sanitar. Cine câştigă? Sigur, pacientul pierde, dacă nu piere până la consultaţia din policlinică. Se poate face ceva în acest sistem găunos?!”

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with