Image 1
Image 2
Acasa

LOCALE

În 2024, Cluj-Napoca are un buget record.

Emil Boc a prezentat cele mai importante proiecte de dezvoltare a municipiului pentru 2024. Primarul a precizat că meritul pentru cel mai mare buget din istoria orașului este al clujenilor și a administrației locale care a fost capabilă să atragă fonduri europene, pentru că ”înainte de a împărți, trebuie să produci”.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Emil Boc a prezentat cele mai importante proiecte de dezvoltare a municipiului pentru 2024 și anii următori și a spus că bugetul pe acest an reflectă viziunea politică a alianței PNL – UDMR, care pune în centrul priorităților ”investițiile și crearea de locuri de muncă, dezvoltare verde, digitală și sustenabilă și aplicarea principiului potrivit căruia nimeni nu este abandonat”.

 

 

Obiectivul este de menține atractivitatea Clujului ca orașul nr. 1 în România în materie de calitate a vieții și oraș de referință în UE. În asta se transpune toată politica pe care o promovăm noi, o viață cât mai bună la Cluj-Napoca”, a spus Boc.

 

 

Primarul a precizat că meritul pentru cel mai mare buget din istoria orașului este al clujenilor și a administrației locale care a fost capabilă să atragă fonduri europene, pentru că ”înainte de a împărți, trebuie să produci”.

 

 

Fondurile europene au o pondere mai mare față de cheltuielile locale, iar printre proiectele prevăzute în bugetul orașului pentru acest an sunt metroul și centura metropolitană.

 

 

Printre alte proiecte importante ale Clujului, prezentate de primarul Boc, se numără Spitalul Regional de Urgență, achiziția a noi 18 autobuze electrice și reabilitarea termică a 16 blocuri.

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CONTROALE LA FRONTIERĂ

Zeci de fapte ilegale depistate

În data de 17.10.2023, prin punctele de frontieră din întreaga ţară, au trecut aproximativ 150.400 de persoane, atât cetăţeni români, cât şi străini, şi peste 43.900 de mijloace de transport, pentru a efectua formalităţile de control la intrare şi ieşire.