Image 1
Image 2
Acasa

SIMULARE LA BAC

În județul Satu Mare, participarea la simularea la Bac a fost în prima zi de 80,3%

În județul Satu Mare,  participarea la simularea  la Bac a fost în prima zi  de 80,3%
Începând de luni, 4 martie, elevii de clasa a XII-a susțin probele scrise ale simulării examenului național de Bacalaureat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Simularea a început cu proba scrisă de Limba şi literatura română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Proba de simulare s-a desfășurat pentru elevii claselor a XII-a și a XIII-a și în județul Satu Mare. Surse din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare ne-au informat că la nivelul județului nostru, la această probă sunt implicate 7 unități școlare, au fost înscriși 2204 elevi, iar numărul elevilor prezenți a fost de 1770, ceea ce înseamnă o participare de 80,3%. Nu a fost eliminat niciun candidat.

 

În conformitate cu prevederile art. 5 din OME nr. 6760/07.12.2023, desfășurarea simulării probelor scrise la examenul național de bacalaureat, în anul școlar 2023-2024, se organizează în baza unei proceduri specifice care a fost transmisă inspectoratelor școlare. Subiectele și baremele de corectare pentru proba scrisă la Limba și literatura română au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație pe site-ul // http://subiecte.edu.ro/2024/simulare/simulare_bac_XII/.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns