Image 1
Image 2

FOTBAL

În Seria A, un român a marcat și a fost eliminat

Mai mulți fotbaliști români legitimați la echipe din Serie B au fost sâmbătă în teren. Unul dintre aceste meciuri s-a disputat la Palermo unde echipa din Sicilia a jucat cu Pisa în fața căreia a câștigat cu scorul de 3-2.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dacă Ionuț Nedelcearu a gost rezervă la Palermo, Marius Marin a jucat la Pisa și a fost unul din remercații meciului. Internaționalul român a marcat un gol pentru echipa lui în minutul 49 dar, în a doua repriză, după un fault mai dur a fost eliminat în minutul 60.
Să mai notăm că portarul Mirko Pigliacelli (ex-Universitatea Craiova) a apărat poarta gazdelor.

 

Într-un alt meci, AC Parma, liderul din Serie B, cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă titulari, a reterminat la egalitate, scor 0-0, în deplasare cu Cosenza, 0-0. Mihăilă a evoluat 69 de minute, iar Man 80.

 

Clasament Serie B: 1. Parma 35 puncte, 2. Venezia FC 33p, 3. Como 31, 4. US Catanzaro 30, 5. US Cremonese 29, 6. AS Cittadella 29, 7. Palermo FC 28… 14. Pisa 18.

 

CITEȘTE ȘI: Istvan Kovacs va arbitra un meci pe timp de zi

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

FOTBAL, NAŢIONALA U21

Sânmărtean se alătură echipei

Federaţia Română de Fotbal anunţă că fostul internaţional Lucian Sănmărtean va face parte din staff-ul tehnic al României U21, condus de selecţionerul Daniel Pancu, în funcţia de antrenor secund, la fel ca şi Răzvan Rotaru.