Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1

Încearcă cineva să destabilizeze clubul CFR Cluj?

Comunicatul emis de CFR 1907 Cluj miercuri, 6 decembrie 2023, reflectă o atitudine fermă față de informațiile apărute în presa sportivă și sugerează că acestea sunt menite să destabilizeze echipa într-un moment crucial al sezonului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Clubul subliniază angajamentul față de susținerea jucătorilor și a antrenorului în ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare recente. Echipa își canalizează energia către meciurile viitoare și își exprimă încrederea în capacitatea sa de a reveni și de a obține succes în continuare. Mesajul transmite determinare și solidaritate în fața provocărilor sportive, subliniind că eșecurile fac parte din procesul de creștere și de atingere a obiectivelor.

 

Iată comunicatul CFR Cluj:

 

În lumina recentelor informații apărute în presa sportivă, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări pentru a contracara tentativa de a destabiliza echipa. Suntem profund dezamăgiți de aceste încercări îndreptate cu rea credință asupra clubului nostru. Scopul acestor informații pare a fi de a crea un dezechilibru în familia noastră sportivă într-un moment crucial al sezonului. Cu patru meciuri importante până la pauza competițională, dorim să ne concentrăm exclusiv pe pregătirea și desfășurarea acestora, în loc să consumăm energie pentru a dezminți periodic articolele apărute în spațiul public. Chiar dacă rezultatele recente nu au fost conforme cu așteptările noastre, atât jucătorii, cât și antrenorul nostru, Andrea Mandorlini, beneficiază de susținerea necondiționată a conducerii clubului. Jocul prestat de echipa noastră a fost apreciat nu doar de suporteri, ci și de specialiștii din domeniu, ceea ce ne oferă încredere pentru restul meciurilor din acest sezon. Clubul nostru a demonstrat în repetate rânduri că eșecurile sunt doar o treaptă către succes, iar acestea fac parte din realitatea competitivă a sportului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

FOTBAL

Cui îi dedică Messi al 8-lea Balon de Aur

Luni, 30 octombrie 2023, la Teatrul Chatelet din Paris, fotbalistul argentinian Lionel Messi a fost din nou în centrul atenției, de această dată pentru cucerirea premiului Balonul de Aur pentru a opta oară în cariera sa.

FOTBAL, LIGA 1

Vineri începe etapa a 7-a

De vineri şi până luni sunt programate meciurile etapei a 7-a din Liga 1 la fotbal. Derby-ul etapei va fi Farul – CSU Craiova. Dar şi la Arad se anunţă o atmosferă frumoasă.