Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INFRACŢIUNE LA PĂULIAN: Tânăr fără permis la volan prin sat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de supraveghere şi control a traficului rutier în localitatea Păulian, au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 23 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, pe care l-ar fi sancţionat pentru săvârşirea unei abateri la regimul rutier.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că permisul de conducere reţinut ca urmare a aplicării măsurii complementare, nu ar figura ca fiind emis de către autorităţile belgiene.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

160 conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest

În cursul săptămânii trecute, 10 – 16 decembrie, poliţiştii rutieri au intensificat controalele efectuate în trafic, pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost testaţi cu aparatul etilotest peste 160 de conducători auto şi au fost suspendate 5 permise pentru conducere sub influenţa alcoolului.