Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

INTELIGENŢĂ PRAGMATICĂ: Biserica Reformată din Ungaria ţine pasul cu tehnologia inteligentă

Trupa de balet Modefit Studio
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Biserica, în general, acceptă descoperirile tehnologice, dar cu anumite limite. Biserica Reformată, deocamdată doar din Ungaria, prin Universitatea Reformată Karoli Kaspar, a primit sponsorizări datorită cărora şi-a dotat o sală cu noua tehnologie a Inteligenţei Artificiale.

Potrivit unui comunicat de Marţi, 1 august 2023, Universitatea Reformată Károli Gáspár are o nouă sală inteligentă.

Astfel Centrul de Cercetare în Tehnologiile Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) îşi va desfăşura cursurile în camera inteligentă recent deschisă datorită sprijinului lui ALEX BÚTOR şi al firmei de tehnologie informatică Stiefel Interactive.

Sala oferă confort şi design modern într-un mediu nou-nouţ, într-o atmosferă prietenoasă. Pe lângă placa digitală, mobilierul ergonomic şi dispozitivele de calcul moderne sunt disponibile participanţilor la curs. Soluţiile tehnologice moderne sunt completate de specialiştii universităţii, care, cu cunoştinţele şi experienţa dobândită în învăţământul superior, sprijină activitatea de predare şi cercetare care se desfăşoară la instituţie în cadrul diferitelor prelegeri şi cursuri.

Scopul principal al creării sălii inteligente este de a dezvolta, populariza şi familiariza profesorii cu soluţiile de clasă digitală. Datorită acestui fapt, Centrul de Cercetare TIC a amenajat o sală de clasă care este potrivită nu numai pentru utilizarea de către studenţi, ci şi pentru susţinerea prezentărilor profesionale şi formarea continuă a profesorilor. Folosind camera inteligentă, universitatea nu numai că îşi dezvoltă infrastructura în conformitate cu cerinţele tehnice ale vremii, dar ajută şi la dezvoltarea ulterioară a echipamentelor care se va datora în viitor prin rezumarea experienţelor sale practice în conformitate cu cooperarea cu companiile Alex Bútor şi Stiefel Interactive.

Instituţia a primit următoarele echipamente pentru crearea camerei inteligente:

Dispozitive primite de la Stiefel:

Display Legamaster Evolve 75

Suport de perete cu reglare motorizată a înălţimii

OPS PC cu sistem de operare Windows

Sistem Airserver de partajare a ecranului

Cameră EPTZ

Kit cu aripi laterale pentru tablă albă

Kit de pornire pentru tablă albă

cabluri necesare (HDMI, USB)

Instrumente primite de la Alex Mobilier:

Dulap cub cu 8 compartimente

Dulap cub cu 3 puf

8 Scaune Flex

8 masa smart trapez, cu suport tabletă.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with