Image 1
Image 2

Județul Satu Mare a scăpat de pesta porcină africană

Sigla Informatia Zilei
După 7 ani de zile, județul Satu Mare este liber de Pestă porcină Africană, la fel cum a mai fost o perioadă în primăvara lui 2022, anunță Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA).
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Primul focar de PPA din România a fost depistat în 1 august 2017, într-o gospodărie de la marginea municipiului Satu Mare.

 

Din păcate, faptul că în acest moment nu este focar de PPA, nu înseamnă că nu va mai fi. Ultimul focar din județ a fost depistat în comuna Socond, într-o gospodărie.

 

Citește și

Pesta Africană bântuie în județul Satu Mare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Podul Francis Scott Key din Baltimore s-a prăbușit după coliziunea cu o navă

Un cargobot a lovit și a provocat prăbușirea unei secțiuni din podul Francis Scott Key din Baltimore, Maryland. Incidentul, confirmat de Paza de Coastă, a închis podul, afectând grav traficul local. Detaliile și amploarea pagubelor sunt încă neclare, deși evenimentul a fost larg distribuit pe rețelele sociale. Construit în 1977, podul este o structură emblematică a orașului.

Sigla Informatia Zilei

11 noiembrie 2023

Vineri, 10 noiembrie 2023, polițiștii din România au intervenit la peste 2.400 de solicitări ale cetățenilor, au fost constatate peste 8.100 de fapte contravenționale și 529 de permise de conducere au fost reținute.